Billeje i Paphos

 

Vejvisning til Paphos filial

Adresse

Tombs of the Kings Ave. 58, 8046 Paphos, Cypern
Mere information

Åbningstider

Man - Fri
08:00 - 13:00 16:00 - 18:00
Lør
08:00 - 13:00
Helligdage
08:30 - 13:00

Vores services ved Paphos

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Lad drømmeferien på skønne Cypern tage sin begyndelse med et besøg hos Sixt Biludlejning Paphos. Du finder vores kontor centralt placeret omtrent 1 km fra den gamle bydel, og herfra har du et fremragende udgangspunkt for at udforske en af Cyperns mest charmerende byer, hvor historie og moderne bekvemmeligheder går op i en højere enhed, men også fascinerer med det omkringliggende landskab, som giver rig mulighed for diverse aktiviteter. Mange rejsende forelsker sig i badestrandene og det varme middelhavsvand, men har du lyst til at variere programmet, kan du med fordel også lade din billeje i Paphos føre dig mod det UNESCO beskyttede udgravningsområde Kato Pafos, hvor du oplever Cyperns oldtid helt tæt på. Derudover må du ikke snyde dig selv for et besøg på byens gamle fort, som kan spore sine rødder tilbage til 1500tallet, inden turen går tilbage mod den charmerende gamle by med den autentiske middelhavsstemning.
Lej en bil og få den gode Sixtservice

Lej en bil og få den gode Sixtservice

Sixt Biludlejning Paphos er det oplagte valg, når du vil have optimal frihed og fleksibilitet på ferien. Når du vælger billeje hos filialen Sixt Biludlejning Paphos, bestemmer du selv programmet, og du kan bruge tiden på det, der virkelig tæller, nemlig oplevelserne! Vi står for den imødekommende og kompetente service og er klar til at vejlede dig, og vi kan altid tilbyde et varieret udvalg af personbiler og stationcars samt 4x4 og sportsvogne og cabrioleter. Ring eller skriv til os allerede i dag eller bestil din bil via vores smarte app!
Show more

Godt at vide når du lejer hos Paphos

Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Paphos.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Paphos?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Kan jeg booke et langtidslejemål i Paphos?
Book nemt et langtidslejemål hos Paphos ved at indtaste datoerne for din rejse, samt afhentnings- og afleveringsfilialer.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,8
Baseret på 44 anmeldelser
Ved SIXT-filialen
(4,9)
Aflevering af køretøj
(4,9)
Overdragelse af køretøj
(4,8)

Spørgsmål og svar om lejemål hos Paphos

Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Paphos?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our nearby locations to Paphos

Vis mere