Billeje
Paphos
Oversæt
Cypern // Paphos
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Paphos: Sixt biludlejning online booking

Cypern byder på et behageligt middelhavsklima og oplevelser for alle aldre. Lej en bil hos Sixt og få fuld fleksibilitet på rejsen og afhent den ved Sixt Biludlejning i Paphos, når rejsen tager sin begyndelse. Sixt udlejer kun kvalitetsbiler til favorable priser, så du kan koncentrere dig om at nyde ferien eller forretningsrejsen. Bestil din Sixt udlejningsbil i dag og glæd dig til en spændende rejse på Cypern med natur og strand, historie, kultur og masser af solskin.

 
 • Paphos Lufthavn
  Arrival Hall
  . Paphos

  Ma. - Sø.08:00 - 21:00
  Helligdag08:00 - 21:00
  Book ved denne station

 • Paphos
  Tombs of the Kings Ave. 58
  8046 Paphos

  Ma. - Fr.08:00 - 13:00
   16:00 - 18:00
  Lø.08:00 - 13:00
  Helligdag08:30 - 13:00
  Book ved denne station

 • Paphos Lufthavn

  Sixt Billeje
  Arrival Hall
  . Paphos

  Ma. - Sø.08:00 - 21:00
  Helligdag08:00 - 21:00

  24 timers afhentning
  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

 • Paphos

  Sixt Billeje
  Tombs of the Kings Ave. 58
  8046 Paphos

  Ma. - Fr.08:00 - 13:00
   16:00 - 18:00
  Lø.08:00 - 13:00
  Helligdag08:30 - 13:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Paphos

Paphos på Cyperns vestkyst er lidt af et historie og kulturmekka. Store dele af området er med på UNESCO%u2019s Verdensarvsliste over vigtige kultur og naturskatte og var centret for historiske begivenheder på øen. Du bør ikke gå glip af de vigtigste udgravninger, såsom Tomb of the Kings, Sct. Pauls Pillers og Afrodites tempel. Besøg også gerne den flotte borgruin ved havnen. I Paphos kan du gå en hyggelig tur gennem den gamle bydel Ktima eller opleve nogle af byens mange museer og kirker. Hvis du har fået nok af historie og kultur, byder området også på en skøn natur. Med billeje i Paphos kan du køre lidt uden for byen for at opleve Petra tou Romiou, der også er kendt som Afrodites fødested. Det er et virkelig flot område, og du kan nyde nærheden til havet og den dejlige stenstrand. Fortsæt med Sixtbilen på opdagelse ved kystens mange havgrotter i området mellem Akamas halvøen og Coral Bay. Billeje i Paphos vil med andre ord ikke skuffe dig, da du kan tage på mange forskellige eventyr i området.

Kvalitetsbiler til overkommelige priser

Vigtige nøgleord for Sixt er kvalitet, fleksibilitet og service. Hos os finder du kun udlejningsbiler af den højeste kvalitet og altid til rimelige priser, så du har råd til en tryg og god rejse. Komforten er helt i top ved alle vores biler, og vi hjælper dig med at finde netop den bil, der lever op til dine ønsker og krav. Du kan vælge mellem mange forskellige bilkategorier hos Sixt samt forskelligt ekstraudstyr, f.eks. GPS navigation og autostole. Uanset om du leder efter en økonomibil, 4x4 eller stationcar, har vi det meste hos Sixt. Udvalget af køretøjskategorier og tilbehør varierer mellem de forskellige kontorer, så tjek informationen for Sixt Biludlejning i Paphos på vores hjemmeside. Hvis du har brug for mere information, eller noget er uklart, er du velkommen til at kontakte Sixt Biludlejning i Paphos direkte.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice