Billeje
Limassol
Oversæt
Cypern // Limassol
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Limassol: Sixt biludlejning online booking

Sydkysten af Cypern er et godt udgangspunkt for en dejlig ferie i middelhavsvarmen. Fra Sixt Biludlejning i Limassol kan du hurtigt køre direkte til mange af øens højdepunkter. Vi på Sixt er her for at forgylde din rejse, og vi hjælper dig med at få booket drømmebilen. Du kan vælge mellem mange forskellige udlejningsbiler, og vi har det nødvendige ekstraudstyr, som letter din ferie. Hvis du har planer om en ferie på dejlige Cypern, så lej en bil hos Sixt for fuld fleksibilitet og frihed på turen.

 
 • Limassol
  Georgiou 1st Ave. Belmar Co.5c
  4048 Limassol

  Ma. - Fr.08:00 - 18:00
  Lø.08:00 - 12:00
  Book ved denne station

 • Limassol

  Sixt Billeje
  Georgiou 1st Ave. Belmar Co.5c
  4048 Limassol

  Ma. - Fr.08:00 - 18:00
  Lø.08:00 - 12:00

  24 timers afhentning
  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Limassol

Limassol på Cyperns sydkyst ligger ikke langt fra dejlige strande og smuk natur samt kulturelle og historiske oplevelser. Byen har bl.a. en skøn lang strandpromenade, hvor du kan nyde den grønne natur, tage en svømmetur i havet eller nyde en drink i en af de mange strandbarer. For vandhundene er et besøg i Fasouri Watermania vandland lidt uden for Limassol også en stor oplevelse. Parken har mange aktiviteter og vandrutsjebaner samt et afslapningsområde med solstole til dem, der foretrækker at se på. Med billeje i Limassol kan du også nemt tage dig til nogle af Cyperns mange historiske punkter og vidunderlige strande. Det er værd at foretage et stop ved den arkæologiske udgravning Kourion, som har både romerske og oldgræske bygninger samt et smukt amfiteater. Her kan du opleve fascinerende ruiner med en fantastisk udsigt. Derefter har du stranden Kourion inden for kort køreafstand, og denne lange og børnevenlige strand byder på klart vand og en smuk udsigt. Du kan leje liggestole og parasoller, ligesom der er flere gode restauranter at vælge mellem.

Førsteklasses biler til favorable priser

Sixt startede med at udleje biler i 1912 fra sit kontor i Tyskland og har siden da spredt sig til hele verden. Vi besidder stor ekspertise og erfaring inden for branchen og deler gerne vores brede viden med dig. Vi har mange køretøjsmodeller, du kan vælge mellem. Bemærk, at du vælger efter bilkategori og ikke en specifik model. Du kan desuden bestille ekstraudstyr, såsom GPS navigation og autostol. Når du vælger billeje i Limassol gennem os, er du sikker på at få førsteklasses kvalitet, høj komfort og fremragende service. Vores medarbejdere er her for at hjælpe dig med bestillingen og eventuelle spørgsmål. Du kan kontakte os via hjemmesiden eller pr. telefon, og du kan også kontakte Sixt Biludlejning i Limassol direkte, hvis du vil vide mere om vores udvalg og services.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice