Billeje i Limassol

 

Mest populære i Limassol

* Priserne er udregnet den 01.06.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Limassol der starter den 08.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vejvisning til Limassol filial

Adresse

Georgiou 1st Ave. Belmar Co.5c, 4048 Limassol, Cypern
Mere information

Åbningstider

Man - Fri
08:00 - 18:00
Lør
08:00 - 12:00

Vores services ved Limassol

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Lad bilrejsen i det smukke Limassol på Cypern tage sin begyndelse her hos kontoret Sixt Biludlejning Limassol, hvor vi er mere end klar til at udfylde dine ønsker til en kommende udlejningsbil. Limassol giver dig en skøn blanding af sol, strand, historie og autentisk, cypriotisk kultur. Med Sixt kommer du smidigt rundt i bymiljøet og oplandet og får oplevet det hele på nemmeste vis! Med valget af billeje i Limassol, Cyperns næststørste by, bør du næsten køre hen til den tusindår gamle fæstning, som ifølge overleveringen var stedet, hvor kong Richard Løvehjerte blev gift i 1191. Vil du endnu længere tilbage i historien, kan vi også anbefale en tur til byens arkæologiske museum, og så er det vist også tid til at komme på stranden og slikke sol inden aftenens restaurantbesøg. Biludlejning i Limassol kan bookes her på siden, men også pr. telefon.
Billeje i Limassol kan anvendes til alle rejsetyper

Billeje i Limassol kan anvendes til alle rejsetyper

Bryllupsrejse, storbyferie eller forretningsrejse; en bilrejse fungerer i alle sammenhænge, da den giver stor fleksibilitet undervejs. Når du lejer en bil hos Sixt Biludlejning i Limassol, vælger du med andre ord et ophold, hvor du kan frigøre din indre eventyrer. Læg dit eget program og sæt ganske enkelt GPS:en til. På vores kontor ved Limassols kystpromenade kan vi tilbyde både almindelige personbiler samt kategorier som stationcars, 4x4, sportsvogne og cabrioleter. Her er noget for enhver smag og til enhver tur, også din! Og vi sender dig udelukkende afsted i en nyere bil med de rigtige kvalitetsstempler.
Show more

Godt at vide når du lejer hos Limassol

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Limassol?
For at leje bil hos SIXT i Limassol skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Limassol.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Limassol?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,8
Baseret på 24 anmeldelser
Aflevering af køretøj
(5,0)
Vejen til SIXT
(5,0)
Service under og efter lejemålet
(5,0)

Spørgsmål og svar om lejemål hos Limassol

Kan jeg booke et langtidslejemål i Limassol?
Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Limassol?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our nearby locations to Limassol

    Vis mere