Billeje
Aglandjia, Nicosia
Oversæt
Cypern // Aglandjia, Nicosia
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Aglandjia, Nicosia: Sixt biludlejning online booking

Nu har du chancen for at leje en bil hos Sixt Biludlejning i Aglandjia Nicosia, når du planlægger at udforske Cypern som destination. Aglandjia Nicosia ligger centralt på den charmerende ø, og bydelen tilhører den sydlige del af hovedstaden. Med bilnøglerne og lejekontrakten i hånden er du mere end klar til at opdage den spændende ø. Cypern er populær for sine mange årlige soltimer og fantastiske sandstrande, men der er også nok at give sig til for naturelskere og den historieinteresserede. Lad Sixts billeje i Aglandjia Nicosia forgylde dit Middelhavsophold.

 
 • Nicosia
  Lemesou Avenue 57
  2121 Nicosia

  Ma. - Fr.08:00 - 13:00
   15:00 - 18:00
  Lø.08:00 - 13:00
  Book ved denne station

 • Nicosia

  Sixt Billeje
  Lemesou Avenue 57
  2121 Nicosia

  Ma. - Fr.08:00 - 13:00
   15:00 - 18:00
  Lø.08:00 - 13:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Aglandjia Nicosia

Cypern i det østlige Middelhav byder på mange historiske seværdigheder samt en række fascinerende naturoplevelser. Sixt Biludlejning i Aglandjia Nicosia er med sin centrale beliggenhed på øen et fremragende udgangspunkt for at få det hele med på bilrejsen. Begynd gerne rejsen med et besøg i den smukke hovedstad Nicosia, hvor du blandt andet kan opleve Cyperns spændende arkæologiske museum fra 1882, der huser nogle imponerende statuer, genstande fra bronzealderen og keramik. Med en udlejningsbil fra Sixt Biludlejning i Aglandjia Nicosia er det bestemt også oplagt at sætte kurs mod Cyperns smukke kyster og strande, såsom dejlige Coral Bay mod vest, der byder på fremragende sandstrande omgivet af vingårde og frodig natur, eller hvad siger du til at tage Sixtbilen til magiske naturområder, herunder den beskyttede nationalpark Cape Greco mod øst, der huser betagende klipper og en bugt med krystalklart vand.

Utroligt enkelt at bestille hos Sixt

Hvis du er på udkig efter den ideelle udlejningsbil til dig og dit rejseselskab, er du kommet til det helt rigtige sted. Sixt i Aglandjia Nicosia tilbyder et hav af kvalitetsbiler fra kendte bilproducenter, herunder Mercedes Benz og BMW, som alle kan lejes til en konkurrencedygtig pris. På Sixts hjemmeside kan du endvidere gennemse sortimentet og skabe dig et overblik over de forskellige udlejningsbilers egenskaber og priser. Hvis du skulle have spørgsmål inden du gennemfører bestillingen ved Sixt Biludlejning i Aglandjia Nicosia, er du altid velkommen til at ringe eller sende en mail til kundeservice. Når du har foretaget dit valg for Sixts billeje i Aglandjia Nicosia, kan du bestille helt enkelt via bestillingssektionen på hjemmesiden, i Sixts smarte app eller ved at ringe til vores medarbejderteam. Du er selvfølgelig også velkommen til at dukke uanmeldt op på kontoret under rejsen, hvis du har indset, at du ikke vil undvære en bil til de mange dagsture rundt på øen.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice