Billeje i Nicosia

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Nicosia

* Priserne er udregnet den 06.02.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Nicosia der starter den 13.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vejvisning til Nicosia filial

Adresse

Lemesou Avenue 57, 2121 Nicosia, Cypern
Mere information

Åbningstider

Man - Fri
08:00 - 13:00 15:00 - 18:00

Vores services ved Nicosia

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixt Biludlejning byder dig velkommen til vores filial i Nicosia. Her i Cyperns hovedstad finder du alt, hvad hjertet kan begære, når det drejer sig om at holde en tiltrængt ferie, og på Sixtkontoret er vores imødekommende og dygtige personale altid klar til at finde den helt rigtige bil til lige netop dig. Billeje i Nicosia er muligheden for at udforske en by, hvis rødder går helt tilbage til oldtiden, og uanset om det er historien og kulturen, der trækker, eller om du bare gerne vil bo i fornuftig afstand til mange af Cyperns gode badestrande, finder du det, du søger her. Når du lejer en bil hos Sixt Biludlejning Nicosia er det let som ingenting at komme rundt, og du skal højest tilbringe en halv time bag rattet, før du befinder dig ved de hvide sandstrande og det azurblå hav! Om aftenen kan du udforske Nicosias natteliv og gastronomi.
Øen rundt med Sixt

Øen rundt med Sixt

Når du vælger Sixt billeje i Nicosia, søger du typisk en ferieform, hvor du kan være spontan døgnet rundt, og hvor du får mest muligt ud af din tid. Har du lyst til at dase på stranden? Sæt dig bag rattet og tag afsted! Vil du hellere udforske Cyperns mange fortidsminder og dykke ned i øens fascinerende historie? Glem alt om billetter og køreplaner og tag i stedet Sixtbilen ud på eventyr! Hos Sixt Biludlejning Nicosia tilbyder vi dig både almindelige personbiler og stationcars samt 4x4, sportsvogne og cabrioleter. Lej en bil i dag.
Show more
Godt at vide når du lejer hos Nicosia
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Nicosia?
For at leje bil hos SIXT i Nicosia skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Nicosia.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Nicosia?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,8
Baseret på 17 anmeldelser
Vejen til SIXT
(5,0)
Service under og efter lejemålet
(5,0)
Ved SIXT-filialen
(5,0)
Spørgsmål og svar om lejemål hos Nicosia
Kan jeg booke et langtidslejemål i Nicosia?
Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Nicosia?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our nearby locations to Nicosia

Vis mere