Billeje i San Jose

 

Mest populære i San Jose

* Priserne er udregnet den 04.06.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved San Jose (Costa Rica) Lufthavn der starter den 11.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved San Jose

Sixt Biludlejning i San José

Sixt Biludlejning i San José

Nu kan du nyde alt det vidunderlige, Costa Rica har at byde på! Lej en bil ved Sixt Biludlejning i San José. San José er Costa Ricas hovedstad, og den er centralt placeret i landet. Fra byen har du gode forbindelser til de forskellige byer og kyster og er ikke langt fra seværdigheder og oplevelser. Sixt har udlejningsbiler i alle prisklasser og af højeste kvalitet. Vi er her for at gøre din ferie eller forretningsrejse så behagelig og smidig som overhovedet muligt. Alt for, at du skal kunne fokusere på at opleve og slappe af. Vi tilbyder altid personlig betjening og professionel rådgivning.Charmerende San José har mange smukke bygninger og parker samt en interessant historie, museeer og lækre restauranter. Et besøg på det livlige marked Mercado Central er det hele værd, blot for at opleve den helt unikke stemning. Her finder du alt fra høns til smukke lædervarer og kan nyde et lækkert og billigt måltid. Når du udgår fra Sixt Biludlejning i San José, har du også gode forudsætninger for at køre direkte ud til den magiske, caribiske østkyst. Sixtbilen giver dig stor frihed, og du kan stoppe ved smukke udsigtspunkter og køre i den retning, du ønsker. Gå ikke glip af nationalparken Tortuguero, der er skabt af flere vulkanøer og har mange små floder, laguner og regnskov. Det er et af de mest dyrerige naturområder i Centralamerika, og i havskildpaddernes ynglesæson kan du opleve dem lægge æg på stranden. Med billeje i San José kan du også køre til vestkysten, hvor du kan opleve landets surfermekka Boca Barranca, der byder på en afslappet stemning, restauranter og gode overnatningsmuligheder.
Bestil din prisbillige feriebil fra Sixt

Bestil din prisbillige feriebil fra Sixt

Sixt er et af verdens største biludlejningsfirmaer med mange års erfaring. Det betyder, at vi kender branchen utroligt godt og altid står klar til at yde en god service samt en pålidelig rådgivning angående vores Sixtbiler. Bestil din bil via hjemmesiden eller pr. telefon og vælg ønsket bilkategori og eventuelt tilbehør, såsom GPS navigation og autostole. Vi bør gøre opmærksom på, at vi ikke kan garantere en specifik model, kun en vis bilkategori, men alle Sixtbiler holder en meget høj kvalitet og komfort. Billeje i San José er ideelt til en ferie, der sigter på natur, afslapning og oplevelser. Bestil allerede i dag din toptunede Sixtbil og opnå stor komfort, fleksibilitet og tryghed på rejsen. Det betaler sig.
Show more

Godt at vide når du lejer i San Jose

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i San Jose?
For at leje bil hos SIXT i San Jose skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i San Jose.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i San Jose?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i San Jose. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,6
Baseret på 942 anmeldelser
Overdragelse af køretøj
(4,8)
Aflevering af køretøj
(4,8)
Service under og efter lejemålet
(4,7)

FAQs om lejemål i San Jose

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i San Jose?
Kan jeg booke et langtidslejemål i San Jose?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i San Jose?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?