Billeje i Costa Rica

 

Steder du kan begynde din rejse i Costa Rica

Mest populære i Costa Rica

* Priserne er udregnet den 04.06.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved San Jose (Costa Rica) Lufthavn der starter den 11.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Oplev Costa Rica

Sixt Biludlejning i Costa Rica

Sixt Biludlejning i Costa Rica

Klar til at opleve Sydamerikas perle? Lej en bil i Costa Rica, der byder på en mængde uforglemmelige oplevelser. Mange topattraktioner kan man kun nå via bil. Med Sixt billeje i Costa Rica har du således rig mulighed for at opdage landet og ikke mindst den smukke natur. Vi er en de største aktører inden for biludlejningsbrancen, og hos os finder du kvalitetsbiler, en fremragende service og lave priser. Vores mål er at gøre din bilrejse smidig og behagelig, og vi hjælper hellere end gerne med at opfylde dine individuelle behov. Så lej din bil til weekendopholdet, bryllupsrejsen, familierejsen eller forretningsopholdet i hos Sixt i Costa Rica.Smukke Costa Rica byder virkelig på et væld af oplevelser for naturelskere. Du opnår en stor frihed med en bil, og du bør blot være opmærksom på, at du ikke må køre på selve strandene. Lej en bil hos Sixt og vælg, hvilken af vores destinationer du vil udgå fra. Begiv dig f.eks. ud til den magiske caribiske østkyst, hvor du finder landets bedste strande. I øst kan du desuden besøge Tortuguero nationalpark, som er skabt af flere vulkanøer og har mange små floder, laguner og regnskov. Det er et af de mest dyrerige naturområder i Centralamerika, og i havskildpaddernes ynglesæson kan man opleve dem lægge æg på stranden. En anden skøn naturoplevelse er nationalparken Poás Volcano og den dertilhørende vulkan. Parken er en af de mest velbesøgte i Costa Rica, og her kan du bl.a. nyde de to vulkankratere og den smukke turkise sø. Mod sydøst venter den ultrapopulære nationalpark Cahuita med frodig regnskov, et rigt dyreliv, magiske hvide sandstrande ved den caribiske kyst, og i pauserne kan du snorkle eller dykke blandt de farverige koralrev. Biludlejning i Costa Rica giver dig kort sagt adgang til et væld af oplevelser!
Få den udlejningsbil, du søger

Få den udlejningsbil, du søger

Hos Sixt gør vi stort set alt for, at du kan leje din drømmebil til opholdet i Costa Rica, hvad enten du er til sportsvogne, stationcars eller noget helt tredje. Har du brug for ekstraudstyr, tilføjer du det blot via bestillingen over nettet eller telefonen, så du f.eks. kan få gavn af en GPS eller en autostol til den mindste. Det er altid op til dig at vælge, hvilken Sixt Biludlejning i Costa Rica du ønsker at benytte. Hvis du har brug for yderligere information omkring Sixt bilerne og udlejningsprocessen med hensyn til at booke billeje i Costa Rica, skal du ikke tøve med at kontakte vores dygtige og dedikerede medarbejdere.
Show more

Godt at vide når du lejer i Costa Rica

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Costa Rica?
For at leje bil hos SIXT i Costa Rica skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Costa Rica.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Costa Rica?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,7
Baseret på 1798 anmeldelser
Overdragelse af køretøj
(4,9)
Aflevering af køretøj
(4,8)
Service under og efter lejemålet
(4,7)

FAQs om lejemål i Costa Rica

Kan jeg booke et langtidslejemål i Costa Rica?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Costa Rica?

Udforsk vores biludlejningslokationer Costa Rica

Vis mere

Se vores lufthavnslokationer i Costa Rica

Vis mere