Billeje i Penas Blancas (CR)

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Penas Blancas (CR)

Sixt Biludlejning i Penas Blancas

Sixt Biludlejning i Penas Blancas

Lej en bil gennem Sixt Biludlejning i Penas Blancas og få lidt mere ud af turen til magiske Costa Rica. Påbegynd allerede i dag planlægningen af din ultimative rejse til det spændende Centralamerika, og med bestillingen af Sixts billeje i Penas Blancas får rejsedrømmene ny næring. Den charmerende by Penas Blancas er beliggende i den nordlige del af landet, på grænsen til Nicaragua. Området er frodigt og imponerer med sin fantastiske natur. Tag til selv de mest afsides naturområder, som du vil få svært ved at nå med busser og tog. Gennemse gerne udvalget af biler hos Sixt med det samme, så du kan foretage dit valg af udlejningsbil og tilbehør allerede i dag.Når du vælger Penas Blancas og provinsen Guanacaste som dit udgangspunkt for rejsen, kan du glæde dig til naturoplevelser udover det sædvanlige. Regionen er eksempelvis hjemsted for nogle af verdens smukkeste sandstrande og magiske nationalparker, som du bare ikke må gå glip af. Tag gerne køreturen fra Sixt Biludlejning i Penas Blancas til den fredelige og magiske sandstrand Grande Beach ved landets nordlige Stillehavskyst, som er kendt for sine enorme havskildpadder, der hvert år vender tilbage for at lægge sine æg. Du kan også sætte kursen et par kilometer sydpå for at nå den enestående og lidt mere livlige palmestrand Tamarindo, der har fantastiske surfingforhold. Gå heller ikke glip af et besøg i regionens fantastisk Rincon de la Vieja Nationalpark, hvor du kan opleve aktive vulkaner og mægtige vandfald.
Prisvenlige udlejningsbiler af høj kvalitet

Prisvenlige udlejningsbiler af høj kvalitet

Sixts mange premium køretøjer kommer i forskellige størrelser og formater, da vi er en virksomhed, der henvender sig til alle kunder. Måske er du førstegangskunde og lidt utryg ved hele proceduren med at leje en bil i et fremmed land. Her kan du stole fuldt ud på vores professionalisme, da vi er et af de største brands på verdensplan, ligesom vi har været i branchen siden 1912. Nøglen til kundernes tillid har været favorable priser på toptunede udlejningsbiler samt en indgående forståelse for, hvad der udgør en optimal kundeservice. Sixt Biludlejning i Penas Blancas er naturligvis altid klar til at give dig en dybt professionel kundeservice, og du kan leje bilen for det antal dage, du ønsker, ligesom du har rig mulighed for at tilføje diverse tillægsydelser, såsom GPS navigation. Book din Sixt billeje i Penas Blancas allerede i dag, så din rejse får det optimale afsæt.
Show more
Godt at vide når du lejer i Penas Blancas (CR)
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Penas Blancas (CR).
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Penas Blancas (CR)?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Penas Blancas (CR). Gebyr kan forekomme.
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Penas Blancas (CR)?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

FAQs om lejemål i Penas Blancas (CR)

Kan jeg booke et langtidslejemål i Penas Blancas (CR)?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Penas Blancas (CR)?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Penas Blancas (CR)

Vis mere