Billeje
Penas Blancas (CR)
Oversæt
Costa Rica // Penas Blancas (CR)
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Penas Blancas (CR): Sixt biludlejning online booking

Lej en bil gennem Sixt Biludlejning i Penas Blancas og få lidt mere ud af turen til magiske Costa Rica. Påbegynd allerede i dag planlægningen af din ultimative rejse til det spændende Centralamerika, og med bestillingen af Sixts billeje i Penas Blancas får rejsedrømmene ny næring. Den charmerende by Penas Blancas er beliggende i den nordlige del af landet, på grænsen til Nicaragua. Området er frodigt og imponerer med sin fantastiske natur. Tag til selv de mest afsides naturområder, som du vil få svært ved at nå med busser og tog. Gennemse gerne udvalget af biler hos Sixt med det samme, så du kan foretage dit valg af udlejningsbil og tilbehør allerede i dag.

 
 • Penas Blancas/Delivery Service
  Delivery and Collection
  . Penas Blancas

  Ma. - Sø.09:00 - 17:00
  Book ved denne station

 • Penas Blancas/Delivery Service

  Sixt Billeje
  Delivery and Collection
  . Penas Blancas

  Ma. - Sø.09:00 - 17:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

Sixt Biludlejning i Penas Blancas

Når du vælger Penas Blancas og provinsen Guanacaste som dit udgangspunkt for rejsen, kan du glæde dig til naturoplevelser udover det sædvanlige. Regionen er eksempelvis hjemsted for nogle af verdens smukkeste sandstrande og magiske nationalparker, som du bare ikke må gå glip af. Tag gerne køreturen fra Sixt Biludlejning i Penas Blancas til den fredelige og magiske sandstrand Grande Beach ved landets nordlige Stillehavskyst, som er kendt for sine enorme havskildpadder, der hvert år vender tilbage for at lægge sine æg. Du kan også sætte kursen et par kilometer sydpå for at nå den enestående og lidt mere livlige palmestrand Tamarindo, der har fantastiske surfingforhold. Gå heller ikke glip af et besøg i regionens fantastisk Rincon de la Vieja Nationalpark, hvor du kan opleve aktive vulkaner og mægtige vandfald.

Prisvenlige udlejningsbiler af høj kvalitet

Sixts mange premium køretøjer kommer i forskellige størrelser og formater, da vi er en virksomhed, der henvender sig til alle kunder. Måske er du førstegangskunde og lidt utryg ved hele proceduren med at leje en bil i et fremmed land. Her kan du stole fuldt ud på vores professionalisme, da vi er et af de største brands på verdensplan, ligesom vi har været i branchen siden 1912. Nøglen til kundernes tillid har været favorable priser på toptunede udlejningsbiler samt en indgående forståelse for, hvad der udgør en optimal kundeservice. Sixt Biludlejning i Penas Blancas er naturligvis altid klar til at give dig en dybt professionel kundeservice, og du kan leje bilen for det antal dage, du ønsker, ligesom du har rig mulighed for at tilføje diverse tillægsydelser, såsom GPS navigation. Book din Sixt billeje i Penas Blancas allerede i dag, så din rejse får det optimale afsæt.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice