Billeje
Liberia
Oversæt
Costa Rica // Liberia
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Liberia: Sixt biludlejning online booking

Liberia er beliggende i det nordvestlige Costa Rica, ikke langt fra enestående strande og betagende natur. Lej en bil via Sixt Biludlejning i Liberia og begiv dig ud på eventyr i charmerende Costa Rica. Kom helt tæt på mægtige nationalparker, vandfald og vild natur. Ved at leje en bil i Liberia har du et godt udgangspunkt for at udforske den nordlige del af landet, og hvis du har mod på en lidt længere køretur, kan du besøge hovedstaden San José. Book udlejningsbilen hos Sixt i dag!

 
 • Liberia (Costa Rica) Lufthavn
  Plaza Futura Guanacaste
  50101 Liberia

  Ma. - Sø.08:00 - 19:30
  Helligdag08:00 - 19:30
  Book ved denne station

 • Liberia (Costa Rica) Lufthavn

  Sixt Billeje
  Plaza Futura Guanacaste
  50101 Liberia

  Ma. - Sø.08:00 - 19:30
  Helligdag08:00 - 19:30

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Liberia

Liberia er kendt som Den Hvide By grundet de mange hvide kolonihuse og veje, og området er et populært feriemål. Liberia ligger tæt på den nicaraguanske grænse i nord og det smukke Stillehav i vest. Med biludlejning i Liberia er du desuden ikke mere end 200 km fra Costa Ricas hovedstad San José. Det nordvestlige område af landet byder på mange naturskønne oplevelser, som er lettilgængelige med bil. Tag f.eks. på opdagelse i det højtbeliggende Monteverde, som med sit rige dyreliv og betagende natur er et populært udflugtsmål blandt turister. Området byder endvidere på fantastiske vandrestier, kaffeplantager, aber og en sommerfugledal, mens der i Santa Elena er små hyggelige restauranter og butikker med smukt håndværk. I den nordvestlige del af landet kan du også styre Sixtbilen mod Arenalvulkanen, som af og til rører på sig og spyr lava op. Eller hvad med de smukke sandstrande og et dyp i det krystalklare Stillehav? Billeje i Liberia er et udmærket udgangspunkt for at besøge forskellige nationalparker og smukke strande i landets nordlige og centrale del.

Bestil din bil i dag

Sixt blev etableret i 1912 i Tyskland og har i dag kontorer over hele verden. Alle Sixtbiler er af meget høj standard, og det er enkelt at bestille via vores hjemmeside eller pr. telefon, så udlejningsbilen står klar ved ankomsten. Når du bestiller din udlejningsbil, skal du først vælge den ønskede bilkategori. Sixt har et bredt udbud af kvalitetsbiler, nogle af valgmulighederne er en økonomibil, stationcar eller 4x4. Du kan selvfølgelig også vælge ekstraudstyr, såsom GPS og autostole, der gør rejsen mere behagelig og tryg. Billeje i Liberia er perfekt, hvis du vil opleve Costa Ricas natur og slappe af, men Sixt står også klar til at hjælpe dig med alt det nødvendige til forretningsrejsen. Ved at leje en premium bil fra Sixt opnår du en større frihed og fleksibilitet på rejsen.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice