Billeje
Guapiles
Oversæt
Costa Rica // Guapiles
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Guapiles: Sixt biludlejning online booking

Lej en bil ved Sixt Biludlejning i Guapiles og kør rundt i smukke Costa Rica. Med en udlejningsbil fra Sixt opnår du fuld frihed og fleksibilitet på rejsen, da du kan stoppe, når du vil og udforske det, du har lyst til. Sixt er et af verdens førende biludlejningsselskaber og tilbyder dig en komfortabel, førsteklasses bil til en overkommelig pris. Vi på Sixt står altid klar til at vejlede og hjælpe dig med at finde drømmebilen. Er du interesseret? Book bilen hos Sixt i dag og afhent den, når du ankommer til Sixt Biludlejning i Guapiles.

 
 • Guapiles/Delivery Service

  Sixt Billeje
  Delivery and Collection
  . Guapiles

  Ma. - Lø.10:00 - 17:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Guapiles

Guapiles ligger centralt i landet og i hjertet af landets bananregion. Billeje i byen Guapiles er et godt udgangspunkt for eventyr og for at udforske landet, eftersom den kun ligger ca. 70 km fra hovedstaden San José og har kort køreafstand til den smukke, caribiske østkyst. Med billeje i Guapiles er du helt tæt på Braulio Carillo Nationalpark, som ligger mellem Guapiles og San José. Parken byder på fantastiske vandringsmuligheder, fem forskellige slags skov, heriblandt regnskov, smukke planter og orkideer, og du kan sågar støde på vildkatte i parken. Med Sixtbilen kan du desuden stoppe ved alle de flotteste udsigtpunkter. Hvis du har mod på en lidt længere køretur, er Cahuita i sydøst og områdets populære nationalpark også et besøg værd. Her kan du opleve frodig regnskov, et rigt dyreliv, magiske hvide sandstrande ved den caribiske kyst samt snorkle eller dykke blandt de farverige koralrev. Parken er lig med uforglemmelige oplevelser. I den sydlige del af landet kan du også udforske Chirripós nationalpark og landets højeste bjerg. Hvis du er rigtig heldig, har du mulighed for at se Latinamerikas største fugl, quetzalen, i parken.

Prisbillige kvalitetsbiler hos Sixt

Sixt er et af verdens førende biludlejlingsfirmaer og vi tilbyder et stort udbud af førsteklasses biler til favorable priser. Virksomheden blev etableret helt tilbage i 1912, og vi er ivrige efter at dele vores mangeårige erfaring og ekspertise med dig. Vi er stolte over at kunne tilbyde en professionel service, ligesom vores medarbejdere er klar til at hjælpe med billeje i Guapiles. Alt for, at du skal få en fantastisk ferie eller en behagelig forretningsrejse. Du kan frit vælge bilkategori i Sixts alsidige sortiment, som bl.a. består af økonomibiler, stationcars eller 4x4, og eventuelt ekstraudstyr, såsom GPS navigation. Bestil via hjemmesiden eller pr. telefon og afhent den ved Sixt Biludlejning i Guapiles.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice