Billeje i Santiago de Chile

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Santiago de Chile

* Priserne er udregnet den 06.02.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Santiago de Chile Lufthavn der starter den 13.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Santiago de Chile

Sixt Biludlejning i Santiago De Chile

Sixt Biludlejning i Santiago De Chile

Chile i Sydamerika byder på noget for alle, og der er ingen tvivl om, at du får noget mere ud af din rejse med en udlejningsbil fra Sixt Biludlejning i Santiago De Chile. Glem alt om trange og forsinkede busser eller tog og bestem i stedet tempoet for din helt personlige rejse. Chile er kendt for sine smukke landskaber, verdensberømte vine samt fascinerende kulturoplevelser. Med en udlejningsbil kan du hurtigt og nemt bringe dig selv fra A til Z, hvilket giver ferieopholdet en ekstra frihed. Få så meget som muligt ud af rejsen med din billeje i Santiago De Chile. Når du besøger Chile, skal du et smut til den sydvestlige del af Sydamerika. Begynd gerne din rejse med at nyde en spektakulær udsigt over storbyen fra toppen af Cerro San Cristobal, beliggende i den store Parque Metropolitano. På en klar dag kan man se helt til Andesbjergene, og parken huser også byens zoologiske have, botaniske haver og to swimmingpools. Plaza de Armas er Santiago De Chiles centrale plads og er hjemsted for den nationale katedral og mange gode restauranter. Lejer du en bil i Santiago De Chile, kan du også køre til Mercado Central, hvor du finder utallige boder med alskens fisk og skaldyr. Besøg desuden gerne præsidentpaladset La Moneda for en rundvisning, ligesom du som kulturelsker vil blive begejstret for Centro Cultural Palacio de La Moneda. Der er endvidere mange vingårde i området, men Vina Cousino Macul er en af de nemmeste at nå i din bil fra Sixt Biludlejning i Santiago De Chile. Vingården tilbyder guidede ture i de smukke bygninger og blandt vinstokkene.
Fantastisk kvalitet til en god pris med Sixt

Fantastisk kvalitet til en god pris med Sixt

Sixt har flere biludlejningsfililaer i Santiago De Chile, så du frit kan bestemme, hvor i storbyen du ønsker at begynde din bilrejse. På vores hjemmeside får du et godt overblik over kontorerne, åbningstider, bilkategorier og priser. Alle Sixts biler holder en høj standard og er topmoderne, så du er sikret komfort på din bilrejse. Uanset om du med billeje i Santiago de Chile er på udkig efter en økonombil, 4x4, sportsvogn eller en stationcar, er der en god chance for, at bilen holder her hos os. Vær opmærksom på, at de specifikke bilmodeller afhænger af tilgængeligheden ved hvert Sixtkontor på det givne rejsetidspunkt. Vi garanterer derfor en bil fra den valgte bilkategori, men kan ikke love en specifik bilmodel.
Show more
Godt at vide når du lejer i Santiago de Chile
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Santiago de Chile?
For at leje bil hos SIXT i Santiago de Chile skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Santiago de Chile.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Santiago de Chile?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Santiago de Chile. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,5
Baseret på 358 anmeldelser
Køretøjet
(4,8)
Overdragelse af køretøj
(4,7)
Service under og efter lejemålet
(4,6)
FAQs om lejemål i Santiago de Chile
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Santiago de Chile?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Santiago de Chile?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Santiago de Chile?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?