Billeje i Chile

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Steder du kan begynde din rejse i Chile

Mest populære i Chile

* Priserne er udregnet den 01.04.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Santiago de Chile Lufthavn der starter den 08.04.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Oplev Chile

Sixt Biludlejning i Chile

Sixt Biludlejning i Chile

Lej en bil hos Sixt allerede i dag. Når du har valgt kontor og kategori hjemmefra, er du klar til at tage turen mod Sixt Biludlejning i Chile, hvor vi står klar med din pålidelige premium udlejningsbil, der er klar til at lade dig møde Sydamerika på komfortabel vis. En bilferie giver dig en skøn rejse på 4 hjul, hvor du selv vælger retningen på rejsekompasset. Måske kører du direkte mod dine forretningsforbindelsers kontor, eller måske skal du danse på chilinske vulkaner. Eller venter der mon et eventyr i nationalparkerne? Sixt biludlejning i Chile bringer dig vidt i kvalitetsbiler, der holder kilometer efter kilometer.Chile giver dig et godt indtryk af den sydamerikanske charme. I landet kan du opleve mage forskelligartede landskaber og klimaer, og du skal være opmærksom på, at du hurtigt kan komme til at køre nogle lange stræk i din udlejningsbil. Så vær sikker på, at du har nok benzin i tanken samt snacks i handskerummet. Vi giver gerne masser af tips til, hvad du skal have fokus på under din kørsel i Chile. Lad os her blot nævne, at rygning, mobiltelefonsamtalersamt musik i hovedtelefonerne er et no go under dine køreture på de chilenske veje. Når du lejer en bil i Chile, kan du opleve alt fra de smukke Andesbjerge, mægtige vulkaner samt en række floder og søer, ørkenlandskaber og en smuk kystlinje med dejlige sandstrande. Ikke langt fra hovedstaden Santiago kan du udforske den smukke by Valparaiso og begive dig helt ud til kysten ved dejlige Viña del Mar. Ved dette tropiske paradis finder du hvide sandstrande, palmer og banantræer. Eller lad Sixt bilen sætte kursen mod landets mest populære nationalpark Puyehue, som tilbyder enorme vulkaner, varme kilder, vandfald og vandrestier med fantastiske udsigtspunkter. Du kan imidlertid også besøge El Tatio, som er verdens højest beliggende område, ligesom du kan prøve kræfter med vinsmagning ved en af landets mange vingårde.
Billeje i Chile er en god investering

Billeje i Chile er en god investering

Sixt er et af de største biludlejningsfirmaer på verdensplan, og pt. tilbyder vi billeje i over 100 lande. Det giver dig rig mulighed for at stifte bekendtskab med bilferiens mange glæder. Sixt Biludlejning blev grundlagt i Tyskland i begyndelsen af 1900tallet, og selvom meget har ændret sig i årenes løb, holder vi stædigt fast i at udleje kvalitetsbiler til favorable priser. Alle skal have råd til at leje en bil gennem Sixt. Takket være vores brede ekspertise og erfaring er vi stolte over at kunne tilbyde dig en professionel service, hvor vores medarbejdere er mere end klar til at hjælpe dig med bookingen af billeje i Chile. Ring blot til os. Du kan også klare bookingen på egen hånd over nettet. Husk blot, at du skal booke ud fra kategorier og ej modeller. Vi ønsker dig hjertelig velkommen til Sixt Biludlejning i Chile.
Show more
Godt at vide når du lejer i Chile
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Chile?
For at leje bil hos SIXT i Chile skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Chile.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Chile?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,6
Baseret på 1045 anmeldelser
Overdragelse af køretøj
(4,8)
Køretøjet
(4,8)
Service under og efter lejemålet
(4,7)

FAQs om lejemål i Chile

Kan jeg booke et langtidslejemål i Chile?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Chile?