Billeje
Santiago de Chile
Oversæt
Chile // Santiago de Chile
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Santiago de Chile: Sixt biludlejning online booking

Chile i Sydamerika byder på noget for alle, og der er ingen tvivl om, at du får noget mere ud af din rejse med en udlejningsbil fra Sixt Biludlejning i Santiago De Chile. Glem alt om trange og forsinkede busser eller tog og bestem i stedet tempoet for din helt personlige rejse. Chile er kendt for sine smukke landskaber, verdensberømte vine samt fascinerende kulturoplevelser. Med en udlejningsbil kan du hurtigt og nemt bringe dig selv fra A til Z, hvilket giver ferieopholdet en ekstra frihed. Få så meget som muligt ud af rejsen med din billeje i Santiago De Chile.

  • Ingen station fundet i denne by.

Sixt Biludlejning i Santiago De Chile

Når du besøger Chile, skal du et smut til den sydvestlige del af Sydamerika. Begynd gerne din rejse med at nyde en spektakulær udsigt over storbyen fra toppen af Cerro San Cristobal, beliggende i den store Parque Metropolitano. På en klar dag kan man se helt til Andesbjergene, og parken huser også byens zoologiske have, botaniske haver og to swimmingpools. Plaza de Armas er Santiago De Chiles centrale plads og er hjemsted for den nationale katedral og mange gode restauranter. Lejer du en bil i Santiago De Chile, kan du også køre til Mercado Central, hvor du finder utallige boder med alskens fisk og skaldyr. Besøg desuden gerne præsidentpaladset La Moneda for en rundvisning, ligesom du som kulturelsker vil blive begejstret for Centro Cultural Palacio de La Moneda. Der er endvidere mange vingårde i området, men Vina Cousino Macul er en af de nemmeste at nå i din bil fra Sixt Biludlejning i Santiago De Chile. Vingården tilbyder guidede ture i de smukke bygninger og blandt vinstokkene.

Fantastisk kvalitet til en god pris med Sixt

Sixt har flere biludlejningsfililaer i Santiago De Chile, så du frit kan bestemme, hvor i storbyen du ønsker at begynde din bilrejse. På vores hjemmeside får du et godt overblik over kontorerne, åbningstider, bilkategorier og priser. Alle Sixts biler holder en høj standard og er topmoderne, så du er sikret komfort på din bilrejse. Uanset om du med billeje i Santiago de Chile er på udkig efter en økonombil, 4x4, sportsvogn eller en stationcar, er der en god chance for, at bilen holder her hos os. Vær opmærksom på, at de specifikke bilmodeller afhænger af tilgængeligheden ved hvert Sixtkontor på det givne rejsetidspunkt. Vi garanterer derfor en bil fra den valgte bilkategori, men kan ikke love en specifik bilmodel.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice