Billeje
Puerto Montt
Oversæt
Chile // Puerto Montt
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Puerto Montt: Sixt biludlejning online booking

Kalder Sydamerika på dig? Lej bilen hos Sixt Biludlejning Puerto Montt og kør gennem flere egne af altid mageløse Chile, der byder på stor naturskønhed med tanke på de mange søer, ligesom du har Andesbjergene mod øst og Atlanterhavet mod vest. Med billeje i Puerto Montt kan du kredse om vandet i lige så høj grad, du ønsker det, men kan også udforske de mange byer, der ligger i nærheden. Vi sidder klar ved tasterne allerede nu, hvis du står og mangler en udlejningsbil til dit chilenske eventyr.

 
 • Puerto Montt Lufthavn
  Aeropuerto El Tepual
  5500000 Puerto Montt

  Ma. - Fr.08:00 - 20:00
  Lø. - Sø.09:00 - 19:00
  Helligdag09:00 - 19:00
  Book ved denne station

 • Puerto Montt Lufthavn

  Sixt Billeje
  Aeropuerto El Tepual
  5500000 Puerto Montt

  Ma. - Fr.08:00 - 20:00
  Lø. - Sø.09:00 - 19:00
  Helligdag09:00 - 19:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Puerto Montt

Sixt Biludlejning Puerto Montt bringer dig ind i Los Lagos regionen, der ligger i den mere sydlige del af Chile. Der er tale om en nyere havneby, hvis strategiske placering var ganske attraktiv under koloniseringsperioden. Det var nærmere betegnet tyskernes kolonisering, der var med til at danne byen så sent som i 1853, og i dag er industribyen en af de større byer i området. Det skyldes i høj grad lakseindustrien. Området giver rig mulighed for at stille Sixtbilen for et øjeblik og tage med på en fiskekutter, og du kan tage op i højderne med helikopter og få et kig til Andesbjergene og Atlanterhavet. Du kan også blot vælge at køre rundt i byen for at smage lidt på de chilenske delikatesser. Billeje i Puerto Montt er dog en åben mulighed for dig, der elsker at se en del under dine rejser. Du kan f.eks. tage køreturen mod Lake Chapo, 43 km, hvor der venter strandarealer og høje bjerge samt gode fiskemuligheder, eller hvorfor ikke sætte kurs mod nærliggende Puerto Varas med den smukke beliggenhed. Et andet bud er vandfaldene Saltos de Petrohue.

Sixt med kvalitetsløsninger

Hos Sixt går vi meget højt op i, at du får tilbudt et kvalitetsprodukt, når du handler med os. At skulle leje en bil i et fremmed land kan være lidt af en udfordring, hvis du er uerfaren på området. Hvad skal du vælge? Hvordan er køreforholdene? Bliver der brug for ekstraudstyr? Hos Sixt har vi imidlertid gjort bestillingsprocessen ganske enkel, og du støder ikke på uigennemsigtige lejekontrakter. Lej derfor trygt her på hjemmesiden eller ring direkte til os. Vi er tilmed en dybt professionel udbyder, der har været i branchen gennem mere end 100 år, hvorfor vi kan give dig masser af tryghed, når du tager kontakt til os. Spørg gerne ind til priser, udlejningsbiler og vores forskellige tillægsydelser.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice