Billeje
Concepción
Oversæt
Chile // Concepción
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Concepción: Sixt biludlejning online booking

Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Conception og oplev Chiles næststørste by på egen hånd. Læg de ruter, som du finder interessante, og tag afsted i det tempo, du ønsker. Med billeje i Conception kan du frit pendle mellem dyreparker, gamle minebyer og den nærliggende dyrepark, og byen rummer et hav af seværdige museer med mere. Du kan leje bilen allerede i dag, hvis du helst vil have styr på alle detaljer inden din afrejse.

 
 • Concepcion Lufthavn
  Av. Jorge Alessandri 5001
  4301060 Concepcion

  Ma. - Sø.08:30 - 19:00
  Helligdag08:30 - 19:00
  Book ved denne station

 • Concepcion Lufthavn

  Sixt Billeje
  Av. Jorge Alessandri 5001
  4301060 Concepcion

  Ma. - Sø.08:30 - 19:00
  Helligdag08:30 - 19:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Conception

Du skal ned til den mere sydlige del af Chile, hvis du vil nå Conception. Tag bilen rundt i denne store by ved floden Bio Bio og gør eksempelvis et stop ved museer som det naturhistoriske museum. Du kan også gøre fund på de lokale markeder og butikker, hvis du da ikke er i gang med at køre bilen i stilling foran Plaza de la Independencia, der er en populær plads i byen, og hvorfra du kan nå steder som Ecuador Park and Mount Caracol og byens nyere kirke. Du kan såmænd også afsætte tid til et besøg i den lokale zoologiske have. Billeje i Conception bør også bringe dig på tur til andre charmerende byer i oplandet. Sulten? Tag 16 km nordpå til Caleta Lenga, hvor fiskerestauranterne nærmest ligger på rad og række. Måske er dit blik også faldet på den ældre mineby Lota, der ligger godt 40 km fra Conception. Traditionelt set har minedriften haft en utrolig stor betydning for byerne i dette område, og i Lota venter minen Chiflón del Diablo, hvor de guidede ture bringer dig helt ned i dybet. Du kan såmænd også vælge badelivet ved flere af de chilenske strande.

Noget for alle hos Sixt

Som et af verdens største biludlejningsselskaber kan vi servicere dig med en bred vifte af udlejningsbiler fra prominente bilproducenter, hvilket borger for en høj kvalitet, når du sætter dig ind i din bil fra Sixt Biludlejning i Conception. Samtidig er det af vigtigste værdi for os, at bilerne er af nyere dato, samt at serviceniveauet er helt i top, hver gang vi sender vores biler og kunder ud på de chilenske veje. Når du enten ringer til os eller bestiller online, skal du som noget af det første dels finde det ønskede kontor nær Conception og dels vælge mellem varierede kategorier som stationcars, sportsvogne og økonomibiler. Det eneste, vi ikke kan hjælpe dig med, er forhåndsbestillinger på bestemte bilmærker.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice