Billeje
Antofagasta
Oversæt
Chile // Antofagasta
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Antofagasta: Sixt biludlejning online booking

Din frihed og fleksibilitet er i fokus hos Sixts biludlejninger i Antofagasta, så du kan få mest muligt ud af din ferie eller forretningsrejse i det nordlige Chile. Havnebyen Antofagasta er hovedstaden i regionen ved samme navn, og storbyen ligger cirka 1100 kilometer nord for hovedstaden Santiago. Nyd en af Sixts moderne og pålidelige udlejningsbiler til at opdage byens og omegnens mange seværdigheder, og tag direkte tilbage til hotellet, når du trænger til at hvile benene. Sixt billeje i Antofagasta giver dig mulighed for at nyde førsteklasses køretøjer i alle størrelser og prisklasser, og der tilkommer ingen skjulte omkostninger eller gebyrer til vores konkurrencedygtige priser.

 
 • Antofagasta Lufthavn
  Aeropuerto Andrés Sabella s/n
  1240000 Antofagasta

  Ma. - Fr.08:00 - 21:00
  Lø. - Sø.09:00 - 19:00
  Helligdag09:00 - 19:00
  Book ved denne station

 • Antofagasta Downtown
  Huasco 48
  1240916 Antofagasta

  Ma. - To.09:00 - 13:00
   15:30 - 18:00
  Fr.09:00 - 14:00
  Book ved denne station

 • Antofagasta Lufthavn

  Sixt Billeje
  Aeropuerto Andrés Sabella s/n
  1240000 Antofagasta

  Ma. - Fr.08:00 - 21:00
  Lø. - Sø.09:00 - 19:00
  Helligdag09:00 - 19:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

 • Antofagasta Downtown

  Sixt Billeje
  Huasco 48
  1240916 Antofagasta

  Ma. - To.09:00 - 13:00
   15:30 - 18:00
  Fr.09:00 - 14:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Antofagasta

Den smukke kystby Antofagasta er kendt for sin kobberproduktion og fantastiske natur. Hvis vejret tillader det, er det oplagt at nyde livet på en af de nærliggende sandstrande såsom den smukke, brede strand Balneario Juan López i den nordlige del af byen eller den fredelige El Lenguado mod syd. Med Sixt billeje i Antofagasta må du endelig heller ikke gå glip af chancen for at opleve Nordchiles fantastiske naturområder. Sæt kurs mod det imponerende ørkenområde Atacama mod øst, der er hjemsted for et betagende landskab, som fører tankerne til Mars eller Månen, og i den sydlige del af ørkenplateauet finder du den imponerende skulptur af en hånd, "Mano del desierto", der stikker op af sandet. Hvis roadtrippen tager dig til det østligste Chile, når du til sidst det højtliggende gejserområde El Tatio i Andesbjergene, der byder på en oplevelse, du sent vil glemme.

Bestil det perfekte køretøj hos erfarne Sixt til rejsen i Chile

Lej en egen bil ved en Sixt Biludlejning i Antofagasta, og få mest muligt ud af dit ophold. I stedet for at skulle være afhængig af offentlige transportmidler giver en moderne Sixtbil dig friheden til at køre direkte til seværdighederne eller forretningsmødet og fleksibiliteten til at tage pauser, hvis du for eksempel vil fotografere. Du skaber dig enkelt et overblik over udbuddet af udlejningsbiler og tilbehør ved din foretrukne biludlejning via websiden eller smartphoneappen, og det tager kun få minutter at booke billeje til din rejse. Vær blot opmærksom på, at Sixt ikke kan garantere et specifikt køretøj til dit ophold, da udvalget varierer, men at du vil komme bag rattet i en premiumbil fra din valgte kategori. Spørg gerne Sixtteamet til råds, hvis du har spørgsmål om vores produkter eller om destinationen Antofagasta, så hjælper vi dig med at få den bedste bilrejse i det nordlige Chile.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice