Billeje
Chile
Oversæt
Chile
Ændre personlige oplysninger

Billeje Chile: Sixt Rent a Car

Lej en bil hos Sixt allerede i dag. Når du har valgt kontor og kategori hjemmefra, er du klar til at tage turen mod Sixt Biludlejning i Chile, hvor vi står klar med din pålidelige premium udlejningsbil, der er klar til at lade dig møde Sydamerika på komfortabel vis. En bilferie giver dig en skøn rejse på 4 hjul, hvor du selv vælger retningen på rejsekompasset. Måske kører du direkte mod dine forretningsforbindelsers kontor, eller måske skal du danse på chilinske vulkaner. Eller venter der mon et eventyr i nationalparkerne? Sixt biludlejning i Chile bringer dig vidt i kvalitetsbiler, der holder kilometer efter kilometer.

Sixt Biludlejning i Chile

Chile giver dig et godt indtryk af den sydamerikanske charme. I landet kan du opleve mage forskelligartede landskaber og klimaer, og du skal være opmærksom på, at du hurtigt kan komme til at køre nogle lange stræk i din udlejningsbil. Så vær sikker på, at du har nok benzin i tanken samt snacks i handskerummet. Vi giver gerne masser af tips til, hvad du skal have fokus på under din kørsel i Chile. Lad os her blot nævne, at rygning, mobiltelefonsamtalersamt musik i hovedtelefonerne er et no go under dine køreture på de chilenske veje. Når du lejer en bil i Chile, kan du opleve alt fra de smukke Andesbjerge, mægtige vulkaner samt en række floder og søer, ørkenlandskaber og en smuk kystlinje med dejlige sandstrande. Ikke langt fra hovedstaden Santiago kan du udforske den smukke by Valparaiso og begive dig helt ud til kysten ved dejlige Viña del Mar. Ved dette tropiske paradis finder du hvide sandstrande, palmer og banantræer. Eller lad Sixt bilen sætte kursen mod landets mest populære nationalpark Puyehue, som tilbyder enorme vulkaner, varme kilder, vandfald og vandrestier med fantastiske udsigtspunkter. Du kan imidlertid også besøge El Tatio, som er verdens højest beliggende område, ligesom du kan prøve kræfter med vinsmagning ved en af landets mange vingårde.

Billeje i Chile er en god investering

Sixt er et af de største biludlejningsfirmaer på verdensplan, og pt. tilbyder vi billeje i over 100 lande. Det giver dig rig mulighed for at stifte bekendtskab med bilferiens mange glæder. Sixt Biludlejning blev grundlagt i Tyskland i begyndelsen af 1900tallet, og selvom meget har ændret sig i årenes løb, holder vi stædigt fast i at udleje kvalitetsbiler til favorable priser. Alle skal have råd til at leje en bil gennem Sixt. Takket være vores brede ekspertise og erfaring er vi stolte over at kunne tilbyde dig en professionel service, hvor vores medarbejdere er mere end klar til at hjælpe dig med bookingen af billeje i Chile. Ring blot til os. Du kan også klare bookingen på egen hånd over nettet. Husk blot, at du skal booke ud fra kategorier og ej modeller. Vi ønsker dig hjertelig velkommen til Sixt Biludlejning i Chile.

 
 

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice