Billeje
Golden Sands
Oversæt
Bulgarien // Golden Sands
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Golden Sands: Sixt biludlejning online booking

Golden Sands er et af Bulgariens mest populære feriemål. Lej en bil og få den perfekte indgangsbillet til dette ferieresort ved Sortehavskysten, hvor du i nærområdet både finder destinationer som Sunny Beach, Nessebar og Varna. Det er sommer, vandsjov og seværdigheder på en perlerække. Med en udlejningsbil til rådighed har du friheden til at veksle mellem solbadning og sightseeing, når det passer ind i dit program, og du får endvidere mulighed for at se en endnu større bredde af, hvad Bulgarien har at tilbyde dig, end hvis du blot benytter dig af kollektiv trafik. Tag med Sixt til Bulgarien og bestil billeje i Golden Sands allerede i dag.

 
 • Golden Sands/International h-l

  Sixt Billeje
  Golden Sands
  9007 Varna

  Ma. - Fr.09:00 - 18:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

 • Golden Sands/Melia Hermitage

  Sixt Billeje
  Golden Sands Resort 1
  9007 Varna

  Ma. - Fr.10:00 - 18:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Golden Sands

Golden Sands bringer på mange måder tankerne hen på Las Vegas, blot er du her i Bulgarien nær Sortehavskysten. Området henvender sig både til børnefamilier, de solhungrende vandhunde samt unge, der elsker fest i gaden! Området er spækket med hoteller, ligesom ferieresortet er rig på aktivitetstilbud såsom casino, bådudflugter, vandland, minigolf, spacentre og masser af solbadning på en af Europas bedste strande. Om aftenen lever gader som Party Street op til deres ry, men med Sixt biludlejning i Golden Sands kan du også vælge at tage på begivenhedsrige udflugter til det mere autentiske Bulgarien. Besøg f.eks. klippeformationerne Kap Kaliakra, slottet i Baltchik eller middelalderbygningerne i Nessebar. Billeje i Golden Sands kan også benyttes til rundrejser til storbyer som Varna og Burgas, hvor der er masser af shoppingmuligheder, men også masser af kulturelle seværdigheder, der giver en god kontrast til livet i Golden Sands. Der er derfor masser af gode grunde til at satse på at have en udlejningsbil til rådighed på turen til Golden Sands, hvis du da ikke planlægger solbadning og vandsport dagen lang.

Nem bookingproces over telefon og net

Professionelt og lettilgængeligt samt en udlejningsservice til billige penge, det er nogle af nøgleværdierne for Sixt Biludlejning i Golden Sands. Som selskab har Sixt over 100 års erfaring inden for bilbranchen og har mere end 4000 stationer placeret verden over. Det er derfor helt op til at vælge dit næste pitstop, når du rejser til Bulgarien og vil hente en af vores Sixt biler. Du får kvalitet og kan leje din bil inden for kategorier som økonomibiler, stationcars, 4x4 og sportsvogne, og de enkelte biler kan forsynes med ekstraudstyr efter eget valg. Billeje i Golden Sands gennem Sixt er ganske enkelt et perfekt valg til dit rejseeventyr!

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice