Billeje
Tuzla
Oversæt
Bosnien-Hercegovina // Tuzla
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Tuzla: Sixt biludlejning online booking

Lej en bil hos Sixt for at få mest muligt ud af et ophold i dejlige Bosnien Hercegovina. Dette magiske land byder bl.a. på fantastisk natur, spændende historie og venlige mennesker, og med en udlejningsbil fra Sixt kan du udforske alt dette på egen hånd og i dit eget tempo. Sixt Biludlejning i Tuzla er beliggende i den nordlige del af landet, ikke langt fra grænsen til Kroatien og Serbien. Det er et ideelt startpunkt for en fantastisk bilferie. Oplev kvalitet, komfort og favorable priser med Sixt.

 
 • Tuzla Lufthavn

  Sixt Billeje
  Dubrave bb
  75000 Tuzla

  Ma. - Sø.05:00 - 23:00
  Helligdag05:00 - 23:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

Sixt Biludlejning i Tuzla

Med Sixts billeje i Tuzla har du ikke langt til landets smukke hovedstad Sarajevo, som byder på en fascinerende historiefortælling, spændende kulturoplevelser og rigtig god mad. Gå rundt i den hyggelige gamle bydel, Bascarsija, og betragt de historiske bygninger og mindesmærker. Drik en kop kaffe på en af de dejlige caféer og lad dig overvælde af den kulturelle mangfoldighed i form af basarer, minaretter, vandpiber og spændende køkkener. I Sarajevo er det nærmest obligatorisk for den historieinteresserede at besøge Galleri 110795. Museet giver et indblik i den grusomme historie, der ligger bag Srebrenica massakren i 1995, og du føres gennem historien via de mange fotografier, fortællinger og dokumentarer. Hvis du længes efter naturoplevelser og har mod på en lidt længere køretur, er nationalparken Una i den nordvestlige del af landet et besøg værd. Her kan du vandre eller blot slappe af i den dejlige natur. Det beskyttede naturområde har to flotte vandfald, og de eventyrlystne kan såmænd kaste sig ud i river rafting på floderne. Det er desuden muligt at spise og overnatte ved nationalparken.

Prisbillige kvalitetsbiler for enhver smag

Med Sixt Billeje i Tuzla har du alle forudsætninger for at opnå en ukompliceret rejseform. Du er ikke langt fra enestående natur, flotte byer, og spændende kultur og historie. Hos Sixt står vi klar med mange førsteklasses biler, ekstraudstyr og services, som du frit kan vælge mellem, alt sammen til favorable priser. Det er nemt at bestille via vores hjemmeside eller ved at gribe telefonen og ringe til vores Sixtteam. Vi stræber altid efter at opfylde dine ønsker, uanset om du er på ferie med familien eller er på forretningsrejse, så du kan føle dig tilfreds med din Sixt biloplevelse. Vores Sixt medarbejdere er klar til at besvare spørgsmål og hjælpe dig, når du har brug for mere viden om Sixt Biludlejning i Tuzla eller billeje i al almindelighed.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice