Billeje i Bosnien-Hercegovina

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Steder du kan begynde din rejse i Bosnien-Hercegovina

Oplev Bosnien-Hercegovina

Sixt Biludlejning i Bosnien Hercegovina

Sixt Biludlejning i Bosnien Hercegovina

Lej en bil hos Sixt og få mest muligt ud af dit ophold i Bosnien Hercegovina. Dette magiske land byder bl.a. på fantastisk natur, historiske mindesmærker samt fascinerende bygningsværker, og med en udlejningsbil fra Sixt Biludlejning i Bosnien Hercegovina vælger du selv, om du vil sætte kursen mod vandfald eller minaretter, eller om du i virkeligheden vil have det hele med i pakken. Oplev kvalitet, komfort og favorable priser med Sixt.Med billeje i Bosnien Hercegovina kan du f.eks. bruge den smukke hovedstad Sarajevo som dit udgangspunkt, eller måske foretrækker du dejlige Tuzla i den nordlige del af landet. Vejene er generelt gode i landet, og det eneste, du bør være særligt opmærksom på, er, at du skal være i besiddelse af et internationalt kørekort. Vælger du en rundrejse, må du ikke gå glip af den dejlige storby Sarajevo og den gamle bydel, Bascarsija, med alle de historiske mindesmærker og bygninger. Drik en kop kaffe på en af de dejlige caféer og lad dig overvælde af den kulturelle mangfoldighed i form af bazarer, minaretter, vandpiber og spændende køkkener. Besøg også gerne Galleri 110795, der via fotografier og dokumentarer fortæller den grusomme historie om Srebrenica massakren tilbage i 1995. I den sydlige del af landet bør du køre ud til de fantastiske vandfald Kravice Falls, som består af en række mægtige fald og en overdådig natur. Svøm i den kølige sø eller lej en kajak og sejl ned ad floden. I Mostar er den gamle bro, Stari Most, bestemt et besøg værd. Denne arkitektoniske perle er smuk på alle tidspunkter af døgnet, men om aftenen er den oplyst, hvorfor det er særligt hyggeligt at sidde på en af de nærliggende restauranter eller caféer og nyde udsigten og stemningen.
Med Sixt bilen rundt i fascinerende Bosnien Hercegovina

Med Sixt bilen rundt i fascinerende Bosnien Hercegovina

Sixt har som virksomhed mange års erfaring med at udleje biler til kunder over hele verden. Vi tilbyder kvalitetsbiler til forskellige miljøer, alt fra økonomibiler til stationcars og 4x4. Du kan nemt foretage tilvalg som GPS navigation og autostole, tilføje yderligere et navn på lejekontrakten eller vælge mellem forskellige forsikringspakker. Vores mål er kort og godt, at du skal føle dig tryg og tilfreds med Sixt billejen i Bosnien Hercegovina. Det er i øvrigt ganske nemt at bestille udlejningsbilen via vores hjemmeside eller ved at ringe til vores hjælpsomme Sixt team. Ring også gerne til din Sixt Biludlejning i Bosnien Hercegovina, hvis du har brug for supplerende oplysninger om billeje. Sixt er til for dig.
Show more
Godt at vide når du lejer i Bosnien-Hercegovina
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Bosnien-Hercegovina?
For at leje bil hos SIXT i Bosnien-Hercegovina skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Bosnien-Hercegovina.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Bosnien-Hercegovina?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,8
Baseret på 773 anmeldelser
Vejen til SIXT
(5,0)
Overdragelse af køretøj
(4,9)
Service under og efter lejemålet
(4,9)

FAQs om lejemål i Bosnien-Hercegovina

Kan jeg booke et langtidslejemål i Bosnien-Hercegovina?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Bosnien-Hercegovina?

Udforsk vores biludlejningslokationer Bosnien-Hercegovina

Vis mere

Se vores lufthavnslokationer i Bosnien-Hercegovina

Vis mere