Billeje
Zaventem
Oversæt
Belgien // Zaventem
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Zaventem: Sixt biludlejning online booking

Zaventem er et område, som ligger ganske tæt på Bruxelles. Hvis du kombinerer din ferie med biludlejning i Zaventem hos Sixt, kan du vælge mellem mange forskellige typer kategorier, såsom økonomibiler, stationcars, sportsvogne, 4x4 og cabrioleter. Vi har ikke mulighed for at garantere specifikke modeller, kun kategorien. Vi gør dog altid vores bedste for at imødekomme dine behov, når du gør brug af vores billeje i Zaventem. Lej en bil og få EU, kunst og urbane himmelstrøg med i din individuelle pakke!

 
 • Bruxelles Lufthavn
  Arrival Hall
  1930 Zaventem

  Ma. - Sø.07:00 - 22:00
  Helligdag07:00 - 22:00
  Book ved denne station

 • Brussels (Woluwe)
  Leuvensesteenweg 36
  1932 Zaventem

  Ma. - Fr.08:00 - 19:00
  Lø. - Sø.08:00 - 13:00
  Book ved denne station

 • Bruxelles Lufthavn

  Sixt Billeje
  Arrival Hall
  1930 Zaventem

  Ma. - Sø.07:00 - 22:00
  Helligdag07:00 - 22:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

 • Brussels (Woluwe)

  Sixt Billeje
  Leuvensesteenweg 36
  1932 Zaventem

  Ma. - Fr.08:00 - 19:00
  Lø. - Sø.08:00 - 13:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Zaventem

Der venter mange oplevelser i den belgiske hovedstad. Byen summer af Europa, og du finder her højsædet for kontinentets politik og imponerende parlamentsbygninger. Du kan også besøge værkerne fremstillet af den skarpsindige arkitekt Horta, hvis hus er blevet omdannet til et museum. Horta blev kendt for sin art nouveau stilretning. En af hans mest kendte bygninger er Tasselhuset, som du også finder i byen. Det er endvidere oplagt at nyde Zaventems kunst, da du finder berømtheder såsom Miro, Picasso og Otto Dix samt lokale flamske malere på Musées royaux des BeauxArts, som ligger på kunstbjerget. På kunstbjerget kan du også besøge Musikinstrumentsmuseet, som giver en flot udsigt ud over byen. Ellers er byvandringen med små stop i en chokoladebutik eller ved gadebutikker for at spise en vaffel en god måde at blive introduceret for den belgiske hovedstad.

Naturskønne omgivelser og spændende byer indenfor kort afstand

Har du lejet en bil, og vil du se, hvad området iøvrigt kan tilbyde dig, har du taget et klogt valg, for udenfor byen finder du eksempelvis byen Leuven. Byens gotiske rådhus blev opført for at konkurrere med katedralen i Bruxelles. Også katedralen og diamantkvarteret i Antwerpen er et besøg værd. Brügge er en klassiker og nem at komme til. Nordens Venedig, som den også kaldes, er ren charme og historisk romantik, som bringer dig tilbage til andre kapitler af den europæiske handelshistorie, hvor byen fungerede som primær handelsåre til Køln. Er du nået ud til kysten, og er vejret med dig, så besøg strandenelige i nærheden.

Biludlejning i Zaventem, god måde at se Belgien på

Der er mange gode grunde til at benytte sig af billeje i Zaventem hos Sixt. Du bliver tilbudt vores gode service samt en masse ekstra tilbud, således at din bil bliver udstyret med lige præcis det, du har brug for. Det gælder f.eks. autostole, automatgear og GPS navigation.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice