Billeje i Charleroi Lufthavn

 

Mest populære i Charleroi Lufthavn

* Priserne er udregnet den 01.06.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Charleroi Lufthavn der starter den 08.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vejvisning til Charleroi Lufthavn filial

Adresse

Rue des Freres Wright 8, 6041 Gosselies, Belgien
Mere information

Åbningstider

Man - Søn
08:00 - 23:00
Helligdage
08:00 - 23:00

Vores services ved Charleroi Lufthavn

Sixt Biludlejning i Charleroi Lufthavn

Sixt Biludlejning i Charleroi Lufthavn

Har du nogensinde set Belgiens kulturperler fra din helt egen udlejningsbil? Står du over for en forretningsrejse, kæresteweekend, venindetur eller en familieferie i området omkring Charleroi og Bruxelles, bør du huske at gøre et stop hos Sixt Biludlejning i Charleroi Lufthavn (CRL). Her kan du nemlig hente bilnøglerne til din udlejningsbil, og måske skal du ud at køre i en cabriolet eller en stationcar. Vi kan ikke tilbyde dig en bestemt bilmodel, når du booker på forhånd, men vi har flere kategorier, som du kan vælge imellem. Du reserverer via nettet eller telefonen, og når du ankommer på destinationen, kan du anvende vores app til at vælge din bilmodel. Så nemt er det med Sixt!
Fra belgisk chokolade til Manneken Pis

Fra belgisk chokolade til Manneken Pis

Charleroi Lufthavn går under flere navne, bl.a. Gosseliers Airport og Brussels South Charleroi Airport. Har du valgt billeje i Charleroi Lufthavn, kan du naturligvis vælge at blive i hyggelige Charleroi, men kan også sætte kursen mod Bruxelles. Der er ca. 1 times kørsel. Du kan også fortsætte nordpå til Antwerpen. Bruxelles har mange must sees, lige fra chokoladefabrikker til temature i Tintins fodspor samt vartegnene Manneken Pis og Atomium. Du kan også parkere bilen ved EU's parlament og få en rundtur, eller måske lokker parken Mini Europe eller det verdenskendte Magritte Museum. Med Sixts billeje i Charleroi Lufthavn har du en god chance for både at nå en bid af den belgiske chokolade samt diverse kulturbidder!
Sixt er den perfekte følgesvend

Sixt er den perfekte følgesvend

Sixt Biludlejning i Charleroi Lufthavn er et perfekt valg til dig, der måske drømmer om at kombinere en tur til flere belgiske byer på samme tur. Husk, du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du søger ekstraudstyr til din nye udlejningsbil fra Sixt. Udvalget byder på alt fra GPS til autostole.
Show more

Godt at vide når du lejer hos Charleroi Lufthavn

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Charleroi Lufthavn?
For at leje bil hos SIXT i Charleroi Lufthavn skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Charleroi Lufthavn.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Charleroi Lufthavn?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,7
Baseret på 2289 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,8)
Ved SIXT-filialen
(4,8)
Køretøjet
(4,8)

Spørgsmål og svar om lejemål hos Charleroi Lufthavn

Kan jeg booke et langtidslejemål i Charleroi Lufthavn?
Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Charleroi Lufthavn?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our nearby locations to Charleroi Lufthavn

Vis mere