Billeje
Gosselies
Oversæt
Belgien // Gosselies
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Gosselies: Sixt biludlejning online booking

Hvis du er på vej til Belgien for at besøge Gosselies i Charleroi, så udnyt Sixt tilbud om biludlejning i Gosselies. Med en lejet bil bliver du uafhængig og har mulighed for at se store dele af landet og området i dit helt eget tempo. Du kan vælge mellem mange forskellige typer kategorier såsom stationcars, sportsvogne, cabrioleter og 4x4, og bilerne holder en førsteklasses standard, dog altid til rimelige priser.

 
 • Charleroi Lufthavn
  Rue des Freres Wright 8
  6041 Gosselies

  Ma. - Sø.08:00 - 23:00
  Helligdag08:00 - 23:00
  Book ved denne station

 • Gosselies
  Rue des freres wright 8
  6041 Gosselies

  Ma. - Sø.08:00 - 23:00
  Helligdag08:00 - 23:00
  Book ved denne station

 • Charleroi Lufthavn

  Sixt Billeje
  Rue des Freres Wright 8
  6041 Gosselies

  Ma. - Sø.08:00 - 23:00
  Helligdag08:00 - 23:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

 • Gosselies

  Sixt Billeje
  Rue des freres wright 8
  6041 Gosselies

  Ma. - Sø.08:00 - 23:00
  Helligdag08:00 - 23:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Gosselies

Gosselies er et område i byen Charleroi, som er bygget og opkaldt efter den spanske barnekonge Carlos i 1666. Når du befinder dig i Charleroi, har du mulighed for at besøge en række museer. Først og fremmest er der kunstmuseet, hvor du finder værker af kunstnere som Navez, Magritte og Delvaux. Bois du Cazier er et museum, som fortæller historien om en mineulykke i 1956, hvor 262 mennesker døde. Byens glasmuseum er endvidere et spændende sted, som beretter om glassets oprindelse og dets brug i bybilledet. Også fotografimuseet er et besøg værd. Det er placeret i det tidligere kloster Montsur Marchienne, hvor fotografiets oprindelse og udvikling er illustreret. På byvandringen støder du ligeledes på den gotiske og ret imponerende kirke SainteVierge Marie og resterne af Bousiesslottet.

Naturskønne omgivelser indenfor overskuelige afstande

I Belgien er alt tæt på, så hvis du benytter dig af biludlejning i Gosselies, kan du få oplevet en masse i landet. Måske har du lyst til at besøge andre byer i Belgien såsom Brügge eller Bruxelles. Det kan også være, at du er interesseret i naturoplevelser. Belgien byder på et ganske varieret terræn. Du finder bl.a. Ardennerbjergene med storslåede skove, som egner sig til lange traveture. Du finder også mindre bakkede områder, hvor du bl.a. kan leje en cykel for en dag eller besøge små lokale bryggerier og nyde godt af de belgiske øl. Alt sammen kan lade sig gøre via billeje i Gosselies. Du bør nok også udforske madkulturen under et besøg i Belgien. Chokolade, vafler, skinke og ost.Der er masser af lækre ting at kaste sig over i det belgiske landskab.

Biludlejning i Gosselies til en bekvem ferie

Der er mange gode grunde til at benytte sig af billeje i Gosselies hos Sixt. Her lejer du din bil ved et af verdens største og ældste biludlejningsselskaber, hvor pakken tæller både kvalitetsbiler og ekstraudstyr. Så lej en bil og begiv dig roligt ud på de belgiske landeveje.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice