Billeje
Riffa
Oversæt
Bahrain // Riffa
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Riffa: Sixt biludlejning online booking

Begynd din bilrejse ved Sixt Biludlejning i Riffa, hvor vi foruden toptunede udlejningsbiler er klar til at hjælpe dig med alt det nødvendige udstyr til bilturen gennem Bahrain, så du opnår de optimale betingelser under opholdet. Bahrain består af en gruppe øer ved Den Persiske Bugt og er placeret mellem Qatar og Saudi Arabien. Hovedøen, hvorpå Riffa ligger, er på størrelse med Falster, og størstedelen består af ørken. Med en moderne bil når du dog hurtigt frem til både seværdigheder og eventuelle forretningsmøder. Bestil din udlejningsbil ved Sixt her på siden eller over telefonen.

 
 • Riffa

  Sixt Billeje
  Road 2615
  75104 Riffa

  Ma. - To.08:30 - 16:30
  Lø. - Sø.08:30 - 16:30

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning iRiffa

Åbn op for alverdens rejsemuligheder, når du lejer en bil ved Sixt Biludlejning i Riffa. I Bahrains næststørste by er der en lang række sjove aktiviteter og kulturelle arrangementer, der venter på dig. Styr f.eks. Sixt bilen hen til det fascinerende palads Al Rawda eller snup et slag golf ved Royal Golf Club. Alt afhængigt af hvilken rejse du skal ud på, søger du blandt vores alsidige udvalg af moderne kvalitetsbiler i en række kategorier. I et lille mellemøstligt land som Bahrain kan du via billeje i Riffa nemt krydse forskellige landskaber og se de mange egne. I hovedstaden Manama bør du nyde synet af den mægtige moské Al Fatih, de gamle ruiner Qalat al Bahrain eller nationalmuseet. Forretningsrejsende kan desuden besøge steder som Bahrain International Exhibition & Convention Center. Find rigtig gode priser på førsteklasses udlejningsbiler hos Sixt kontoret i Riffa.

Vi har alt til bilrejsen

Kør på smidig vis mellem den østlige og vestlige del af byen i en komfortabel bil fra Sixt Biludlejning i Riffa. Sixt afdelingen er placeret ved siden af hovedvejen Wali Al Ahd i det centrale Riffa, og herfra kan du hurtigt nå ud til andre byer i Bahrain. Sixt tilbyder ubegrænset kilometertal i Riffa, hvilket giver dig en stor bevægelsesfrihed. Ved booking af billeje i Riffa kan du samtidig tjekke mulighederne for at bestille ekstraudstyr og tjenester, såsom GPS navigation, kaskobeskyttelse og registrering af yderligere en fører under opholdet. Du skal blot bestille dit køretøj online eller telefonisk ved teamet, så du kan få tildelt en pålidelig, sikker og prisbillig bil til dit besøg i Mellemøsten. Bemærk venligst, at en specifik bilmodel er afhængig af tilgængeligheden ved Sixt Biludlejning i Riffa på rejsetidspunktet, men du er naturligvis garanteret din reservation af den valgte bilkategori. Har du spørgsmål til vores services, er du altid velkommen til at kontakte os.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice