Billeje
Bahrain
Oversæt
Bahrain
Ændre personlige oplysninger

Billeje Bahrain: Sixt Rent a Car

Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Bahrain og udgå fra vores kontorer i byer som Manama eller Riffa. Et udmærket udgangspunkt, når du skal på eventyr langs Den Persiske Bugt, der indbyder til en anderledes bilferie. Vores Sixt team, ønsker at give dig en god start på ferien eller forretningsrejsen, så spørg os endelig til råds, hvis du er i tvivl om det mindste. Du kan dog være sikker på, at du ender med en kvalitetsbil, når du vælger vores billeje i Bahrain.

Sixt Biludlejning i Bahrain

Det er de færreste, der har den store viden om det lille ørige Bahrain i Den Persiske Bugt, men nu kan du blive en af dem, der tager på eventyr i landet. Bahrain er en sammensmeltning af kulturer, ligesom landet sender dig på rejser i store områder med ørken. Bahrain er endvidere spækket med mange luksushoteller, et behageligt klima og et lækkert internationalt køkken. Riget er et tidligere britisk protektorat, og mange taler derfor både arabisk og engelsk. Med billeje i Bahrain opnår du en stor fleksibilitet og frihed på rejsen. Husk blot, at alle passagerer på forsædet skal være fastspændt med sele, og at det ikke er tilladt at tale i håndholdt mobiltelefon, mens du kører. Går du efter lidt sightseeing, kan du i hovedstaden Manama tage forbi Bahrains nationalmuseum og besøge den store moské Al Fatih, som tilbyder guidede ture. Vend også gerne Sixt bilen mod Muharraq og byens imponerende fort Qal%u2019at alBahrain fra 1500tallet. Fortet er med på UNESCO%u2019s Verdensarvsliste, og du kan desuden benytte dets besøgscenter, og lære endnu mere om den fascinerende historie.

Kvalitetsbiler og fremragende service med Sixt

Sixt er et af de største biludlejningsselskaber med mere end 4000 stationer i over 100 lande. Virksomheden startede ud i Tyskland i 1912, og vi har således mange års erfaring med at udleje biler til målrettede kunder. Alle vores biler er karakteriseret ved at holde en høj standard, og de kan lejes til favorable priser, så der er råd til flere fornøjelser og udflugter. Med valget af Sixt kan du få gavn af vores brede ekspertise og erfaring, der munder ud i en professionel service, ligesom vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med alle de praktiske detaljer vedrørende din billeje i Bahrain. Lej en bil her på hjemmesiden eller pr. telefon, hvor du frit vælger mellem mange forskellige bilkategorier og ekstraudstyr. Du afhenter din bil hos den Sixt Biludlejning i Bahrain, der passer bedst ind i dine rejseplaner.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice