Billeje
Tasmanien
Oversæt
Australien // Tasmanien
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Tasmanien: Sixt biludlejning online booking

Sixt Biludlejning byder dig velkommen til Tasmanien, Australiens eneste ø, og et af landets mest attraktive rejsemål. Her kan du glæde dig til et ophold, som beriger sanserne og skruer helt op for eventyrlysten, uanset om du vil holde byferie i hovedstaden Hobart eller på sightseeing i et eller flere af øens smukke naturområder. Hvad end du vil det ene, det andet eller det hele, er Sixt Biludlejning Tasmanien med hele vejen. Det sker i form af en af vores lækre udlejningsbiler, så du nemt og hurtigt kan komme omkring og få så meget som muligt ud af billejen på Tasmanien!

 
 • Launceston Lufthavn
  129 Evendale Road
  7212 Launceston

  Ma. - Sø.08:00 - 18:15
  Helligdag08:00 - 18:15
  Book ved denne station

 • Launceston Lufthavn

  Sixt Billeje
  129 Evendale Road
  7212 Launceston

  Ma. - Sø.08:00 - 18:15
  Helligdag08:00 - 18:15

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

Sixt Biludlejning i Tasmanien

Tasmanien er en naturelskers drøm. Mere end 45% af øen består af fredede naturområder, så har du lyst til at vandre, holde picnic eller fotografere, er du kommet til det helt rigtige sted. Med billeje på Tasmanien er det nemt at komme fra hovedstaden Hobart til eksempelvis nationalparkerne South West og Franklin Gordon Wild Rivers, hvor du også har mulighed for at fortsætte videre til øens vestkyst. Godt 10 km vest for Hobart finder du Wellington Park og Tasmaniens højeste bjerg Mount Wellington, som med sine 1271 meter byder på en rigtig god udsigt over området. Området nås nemt med Sixtbilen, og parken er selvfølgelig også et besøg værd, hvis du bare vil have en god travetur uden at komme alt for meget op i højden. Har du lyst til at dykke ned i øens fortid, kan du med fordel tage Sixtbilen ca. 80 km mod syd til Port Arthur. Her kan du opleve ruinerne af byens famle fængsel, som husede fanger fra England indtil nedlæggelsen i 1877. Der er mulighed for guidede ture, heriblandt også en såkaldt spøgelsestur i ruinerne efter mørkets frembrud, hvis du tør!

Lej en bil til ethvert formål

Sixt Biludlejning er et af branchens stærkeste navne, som i mere end 100 år har markeret sig som en pålidelig udbyder af kvalitetsbiler til ethvert formål. Alle Sixtbilerne er topmoderne, så du opnår en maksimal sikkerhed og komfort på turen. Vi tilpasser gerne en unik transportløsning, hvis du har særlige ønsker til ekstraudstyr, og derudover er vi selvfølgelig altid til at få fat på, hvis du har spørgsmål undervejs. Sagt med andre ord er billeje i Tasmanien en smal sag. Vil du leje bilen her og nu, kan det ske online og telefonisk, ligesom vi modtager bestillinger ved fysisk fremmøde på kontoret.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice