Billeje
Melbourne
Oversæt
Australien // Melbourne
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Melbourne: Sixt biludlejning online booking

G%u2019day mate! Få mest muligt ud af rejsen i det sydlige Australien med en kvalitetsbil via en Sixt Biludlejning i Melbourne. Med en moderne og komfortabel Sixtbil bliver turen rundt i storbyen ekstra nem og de naturskønne omgivelser. Afhent udlejningsbilen ved dit foretrukne Sixtkontor og udforsk Melbournes spændende kulturscene, dejlige strande, hyggelige caféer og livlige natteliv. Kun din fantasi og dine drømme sætter grænser for, hvor bilrejsen skal tage dig hen. Lej en bil hos erfarne Sixt, for så er du i gode hænder på såvel din forretningsrejse som ferien.

 
 • Melbourne Lufthavn
  2 Tarmac Drive
  3043 Tullamarine

  Ma. - Sø.06:00 - 21:45
  Helligdag06:00 - 21:45
  Book ved denne station

 • Melbourne
  230 A'Beckett Street
  3000 Melbourne

  Ma. - Fr.08:00 - 16:45
  Lø. - Sø.08:00 - 11:45
  Helligdag08:00 - 16:45
  Book ved denne station

 • Melbourne Lufthavn

  Sixt Billeje
  2 Tarmac Drive
  3043 Tullamarine

  Ma. - Sø.06:00 - 21:45
  Helligdag06:00 - 21:45

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars

 • Melbourne

  Sixt Billeje
  230 A'Beckett Street
  3000 Melbourne

  Ma. - Fr.08:00 - 16:45
  Lø. - Sø.08:00 - 11:45
  Helligdag08:00 - 16:45

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars

Sixt Biludlejning i Melbourne

Melbourne er hovedstaden i staten Victoria og Australiens næststørste by. Den omtales ofte som Australiens kulturelle hovedstad, og med billeje i Melbourne kan du nå rundt mellem de mange fantastiske teatre, gallerier og museer. Det summende Docklandsområde i det centrale Melbourne har masser af pubber, klubber og restauranter og en udpræget kosmopolitisk følelse. Southbank er derimod centrum for den blomstrende kunstscene med et fint teaterkompleks, der tilbyder ballet, opera og drama. Hvis du derimod drømmer om dejlige strande med en afslappet atmosfære, kan du køre fra Sixt Biludlejning i Melbourne til charmerende St. Kilda, som også er hjemsted for mange natklubber og barer. Arkitekturentusiaster bør ikke gå glip af South Melbourne med det gamle havnedistrikt og den historiske gamle bydel omkring Clarendon Street, mens Stonnington tiltrækker besøgende på udkig efter fremragende shoppingmuligheder. Melbourne er også kendt som Australiens sportshovedstad, og her kan du passende gøre dine erfaringer med cricket og australsk fodbold. Gå ikke glip af noget i dejlige Melbourne, når du lejer en bil med Sixt.

Book din prisvenlige kvalitetsbil ved Sixt

Sixt gør sit bedste for at opfylde dine behov for mobilitet på ferien eller forretningsrejsen. Vi har flere biludlejninger i Melbourne, såsom i Melbourne Lufthavn. Sixtafdelingerne tilbyder et omfattende sortiment af førsteklasses køretøjer, herunder komfortable og moderne stationcars samt økonomibiler fra verdensførende bilproducenter. Bestil desuden gerne ekstraudstyr som GPS navigation eller tegn en fuld kaskobeskyttelse. Alle Sixtbilerne kan bestilles online eller pr. telefon og kan lejes til en favorabel pris. Du får altid tilbudt kvalitetsbiler med et lavt kilometertal, og som samtidig er nyere modeller. Melbourne er en virkelig spændende storby med mange kulturelle attraktioner, hvor der er meget at se og gøre i det omkringliggende område. Når du foretager billeje i Melbourne, bliver det lettilgængeligt at opleve byen, som du ønsker det, ligesom du hurtigt kan nå frem til dine vigtige forretningsmøder.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice