Billeje
Gold Coast Lufthavn
Oversæt
Australien // Gold Coast // Gold Coast Lufthavn
Ændre personlige oplysninger

Billeje Gold Coast Lufthavn: Sixt biludlejning

Kontoroplysninger
Adresse: 15 Maud Street
  4224 Tugun AU +61-755558908
 
Kontortype: lufthavn
GDS - kode: OOL
Åbningstider
Ma. - Sø.07:00 - 21:45
Helligdag07:00 - 21:45
 
 

Lad Sixt tage dig med på en fantastisk rejse i det østlige Australien, der starter ved Sixt Biludlejning i Gold Coast Lufthavn (OOL). En udlejningsbil giver dig mulighed for at køre rundt i denne smukke region med komfort og bekvemmelighed. Vores Sixt team ser frem til at hjælpe dig med at begynde din rejse i det smukke Australien i en prisvenlig og moderne udlejningsbil fra Sixt.

Mod stranden eller de moderne kunstmuseer?

Den australske Gold Coast er et af de mest populære rejsemål i Australien og er kendt for sine fantastiske strande med surfing i verdensklasse. Slap af i solen, gå en tur på stranden eller begiv dig ud på bølgerne med et surfbræt og en instruktør. Med billeje i Gold Coast Lufthavn har du heller ikke langt til storbyen Brisbane, hvor du bl.a. kan besøge Queensland Galleri for Moderne Kunst, byens flotte Botaniske Have eller dejlige Forest Park for at opleve australsk natur og dyreliv. Lej en bil i Gold Coast Lufthavn med Sixt og glæd dig til at udforske det vidunderlige Australien.

Bestil drømmebilen hos erfarne Sixt

Velkommen til Sixt Biludlejning i Gold Coast Lufthavn. Afdelingen i Gold Coast Lufthavn har en bred vifte af udlejningsbiler fra førende bilproducenter, og du vælger mellem kategorier såsom pålidelige og komfortable økonomibiler og stationcars. For at sikre at billejen i Gold Coast Lufthavn opfylder alle dine krav og ønsker, hjælper Sixt dig med at skræddersy din bestilling og tilføjer gerne praktisk ekstraudstyr. Du kan bestille nyttigt tilbehør som en autostol eller GPS navigation og kan desuden tilføje tjenester som dækning af yderligere en fører, fuld kaskobeskyttelse samt meget andet for at sikre den optimale køreglæde. Bestil din udlejningsbil online eller pr. telefon, og så tager Sixt hånd om det praktiske omkring billeje i Gold Coast Lufthavn.

 

Detaljer om den valgte station

Åbningstider

Ma. - Sø.07:00 - 21:45
Helligdag07:00 - 21:45

Kontakt / Hittegods

Sixt kontorer Gold Coast Lufthavn OOL 15 Maud Street 4224 Tugun -28.143177, 153.492620 +61-755558908

Sixt kontorer Gold Coast Lufthavn OOL

15 Maud Street
4224 Tugun
 
Tlf. +61-755558908

Biludlejning-services ved denne station

  • Biler & stationcars

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice