Billeje
Gold Coast
Oversæt
Australien // Gold Coast
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Gold Coast: Sixt biludlejning online booking

Hvis du vil udforske Australiens østkyst, bør du overveje en udlejningsbil fra Sixt Biludlejning i Gold Coast. Området er kendt for sine hvide sandstrande, surfing i verdensklasse og smukke natur, hvor udlejningsbilen fra Sixt hurtigt kan blive din bedste ven, når du vil nå lidt af det hele på kort tid. Nyd muligheden for at kunne tage pauser, når du har lyst, og udforsk frit de seværdigheder, du drømmer mest om. Sixt udlejer biler for enhver smag og pengepung, og du vil helst sikkert kunne finde din favorit til ferien i Gold Coast.  

 
 • Gold Coast Lufthavn
  Terminal Building
  4225 Coolangatta

  Ma. - Sø.07:30 - 22:30
  Helligdag08:00 - 11:00
  Book ved denne station

 • Surfers Paradise
  Enderley/Surfers Paradise Blvd
  4217 Surfers Paradise

  Ma. - Fr.07:30 - 17:00
  Lø.08:00 - 13:00
  Book ved denne station

 • Gold Coast Lufthavn

  Sixt Billeje
  Terminal Building
  4225 Coolangatta

  Ma. - Sø.07:30 - 22:30
  Helligdag08:00 - 11:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

 • Surfers Paradise

  Sixt Billeje
  Enderley/Surfers Paradise Blvd
  4217 Surfers Paradise

  Ma. - Fr.07:30 - 17:00
  Lø.08:00 - 13:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Gold Coast

Lej en bil ved Sixt Biludlejning i Gold Coast og få chancen for at køre rundt i denne smukke region. Gold Coast er et af de mest populære rejsemål i Australien, og området er kendt for sine strande og mange attraktioner. Du kan bruge din udlejningsbil til at cruise rundt langs den enestående kyststrækning og nyde nogle af verdens bedste surferstrande ved området Surfers Paradise. Besøg ved den lejlighed også gerne Burleigh Heads og Broadbeach og udnyt din billeje i Gold Coast til fulde. Selve byen Gold Coast har også meget at byde på. Der er eksempelvis mange forlystelsesparker og dyreparker, såsom Dreamworld, Warner Bros. Movie World og Sea World Gold Coast, som børn og barnlige sjæle vil elske. Eller tag et smut til Brisbane, som bl.a. byder på Queensland Gallery for Modern Art og en skøn botanisk have. Uanset hvad du ønsker at se og gøre i Gold Coast og omegn, bliver det meget lettere med din egen kvalitetsbil fra Sixt.

Prisvenlige biler og personlig service hos Sixt

Velkommen til Sixt Biludlejning i Gold Coast. Vores team glæder sig til at hjælpe dig med at begynde eller fortsætte din rejse i Østaustralien. Sixtkontorerne i Gold Coast tilbyder en vifte af moderne og prisattraktive biler, bl.a. økonomibiler og stationcars, fra førende bilproducenter. Skal din billeje i Gold Coast tilpasses dine personlige krav, har du naturligvis muligheden for at skræddersy din bestilling med vores mange tjenester og ekstraudstyr, uanset om du mangler et barnesæde, GPS navigation, vil bestille dækning af en ekstra chauffør eller tegne en fuld kaskobeskyttelse. Du skal blot foretage dit valg af bilkategori og tilbehør, når du booker online eller pr. telefon. Notér dig, at vi ikke tilbyder reservation af specifikke bilmodeller, men udelukkende de oplistede kategorier, da dette afhænger af lagerstatus hos de enkelte kontorer på det givne rejsetidspunkt.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice