Billeje i Canberra

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Canberra

* Priserne er udregnet den 03.02.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Canberra Lufthavn der starter den 10.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Canberra

Sixt Biludlejning i Canberra

Sixt Biludlejning i Canberra

Udforsk det sydøstlige Australien i en bil fra Sixt Biludlejning i Canberra. Med en udlejningsbil på din ferie eller forretningsrejse kan du køre derhen, hvor du vil, ligesom du har friheden til at stoppe op, når lysten melder sig. Bilen er den ideelle transportform, når du bevæger dig ud til landets mange magiske strande, besøger den vinproducerende vinregion, udforsker hovedstaden Canberra eller tager på et roadtrip til de nærliggende byer Sydney eller Melbourne. Vil du have mest muligt ud af dit eventyr i Australien, så kan vi kun anbefale dig at tage bilen med på rundrejsen.Der er mange gode grunde til at besøge Canberra. Den australske hovedstad er omgivet af smukke landskaber, og ude i horisonten venter der både sneklædte bjerge, frodige vinmarker og fantastiske kyststrækninger. Sixts billeje i Canberra gør det mere enkelt at nyde den dejlige natur omkring Canberra. Sæt gerne kurs mod Parliament Hill og den fantastiske Lake Burley Griffi, som er hjemsted for Captain James Cook Memorial og fremragende vandsportsaktiviteter, lidt uden for den australske hovedstad. Canberra blev valgt til Australiens hovedstad som et kompromis mellem Melbourne og Sydney, og begge byer kan nås med en kort køretur fra Canberra. Fra Sixt Biludlejning i Canberra når du også hurtigt de kulturelt betydningsfulde attraktioner, heriblandt National Portrait Gallery, ligesom du kan overvære en rugbymatch på Canberra Stadium. Lej en bil med Sixt i dag og udnyt de mange privilegier, der er ved at leje gennem et af verdens største biludlejningsselskaber.
Kvalitet og komfort med Sixt

Kvalitet og komfort med Sixt

Går du efter billeje i Canberra, skal du såmænd blot klikke dig videre til bestillingsdelen på vores hjemmeside eller ringe direkte til os. Sixtkontoret i Canberra ligger centralt i forhold til Parliament Hill, og her tager Sixtpersonalet godt imod dig. Flyv til Canberra og fortsæt rejsen i en af Sixts mange moderne kvalitetsbiler, som både findes i luksus, sports og familiemodeller. Alle biler kan lejes til en konkurrencedygtig pris og er topmoderne, så alle kan nyde komfort og stil på rejsen rundt i hovedstaden og det smukke omgivende landskab. Ved Sixt Biludlejning i Canberra kan du desuden nyde ubegrænset kilometertal, muligheden for at bestille GPS navigation eller en autostol m.m. Sixt sørger for at finde udlejningsbilen, der passer til netop dit behov. Til familien tilbyder vi bl.a. stationcars, men vores 4x4, økonomibiler og sportsvogne er naturligvis også nogle af de mange valgmuligheder, du får med Sixt Biludlejning.
Show more
Godt at vide når du lejer i Canberra
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Canberra?
For at leje bil hos SIXT i Canberra skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Canberra.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Canberra?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Canberra. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,7
Baseret på 987 anmeldelser
Ved SIXT-filialen
(4,9)
Aflevering af køretøj
(4,8)
Køretøjet
(4,8)
FAQs om lejemål i Canberra
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Canberra?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Canberra?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Canberra?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Canberra

Vis mere