Billeje
Cairns Lufthavn
Oversæt
Australien // Cairns // Cairns Lufthavn
Ændre personlige oplysninger

Billeje Cairns Lufthavn: Sixt biludlejning

Kontoroplysninger
Adresse: 411 Sheridan Street
  4870 Cairns AU +61-755558908
 
Kontortype: lufthavn
GDS - kode: CNS
Åbningstider
Ma. - Sø.07:00 - 21:45
Helligdag07:00 - 21:45
 
 

Lej en bil gennem Sixt Biludlejning i Cairns Lufthavn (CNS)og få en optimal start på din bilrejse. Australiens Cairns ligger tæt på havet, bjergene og regnskoven, og området er kendt som porten til Great Barrier Reef. Med en udlejningsbil på ferien eller forretningsrejsen bliver det ligetil at køre rundt mellem de mange forskelligartede oplevelser.

Cairns er et paradis for naturelskere

Cairns er et paradis for naturelskere og eventyrere. Tag på en dykkertur i det magiske nordaustralske barrierrev, som byder på et farverigt dyreliv eller styr Sixt bilen mod nærliggende Kuranda for en dejlig dagstur. Med billeje i Cairns Lufthavn kan du også køre til områdets mange paradisstrande med hvidt sand og krystalklart vand, bl.a. ved Northern Beaches, eller tage på eventyr ved Centenary søerne ved Collins Avenue, der tilbyder forhøjede ruter gennem regnskoven og som er hjemsted for krokodiller. Uanset hvad dine planer måtte være, får du mest ud af rejsen med en førsteklasses Sixt bil fra Cairns Lufthavn.

Kvalitetsbiler til overkommelige priser

Lad din bilrejse starte ved Sixt Biludlejning i Cairns Lufthavn, så du kan nyde en bilrejse i en komfortabel og moderne udlejningsbil. For os på Sixt er kvaliteten af servicen lige så vigtig som kvaliteten på vores udlejningsbiler, så vi kan skabe den bedste biloplevelse for dig. Du kan altid spørge Sixt teamet til råds om vores produkter eller om byen Cairns, og vi gør vores bedste for, at din rejse skal blive et positivt minde. Cairns har et tropisk klima, og det kan blive meget varmt, hvorfor vi har sørget for, at aircondition er et fælles træk i vores udlejningsbiler. Du kan også skræddersy din billeje i Cairns Lufthavn med bl.a. GPS navigation, en autostol til den yngste og dækning af yderligere en fører på rejsen. Bestil bilen i dag ved Sixt afdelingen Cairns Lufthavn.

 

Detaljer om den valgte station

Åbningstider

Ma. - Sø.07:00 - 21:45
Helligdag07:00 - 21:45

Kontakt / Hittegods

Sixt kontorer Cairns Lufthavn CNS 411 Sheridan Street 4870 Cairns -16.896450, 145.754440 +61-755558908

Sixt kontorer Cairns Lufthavn CNS

411 Sheridan Street
4870 Cairns
 
Tlf. +61-755558908

Biludlejning-services ved denne station

  • Biler & stationcars
  • 4x4

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice