Billeje
Cairns
Oversæt
Australien // Cairns
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Cairns: Sixt biludlejning online booking

Afhent din næste udlejningsbil ved Sixt Biludlejning i Cairns, så du kan indtage Australien med overblik og tid til at udforske de områder, du gerne vil se. Cairns er en af de større byer i den tropiske nordlige del af den australske stat Queensland. Byen er kendt som porten til nogle af Australiens mest dramatiske naturlige miljøer, såsom Cape Tribulation, Great Barrier Reef Marine Park og Daintree Rainforest. Udforsk regionen i din Sixtbil og oplev selve Cairns, som også har en række attraktioner, der er et besøg værd.

 
 • Cairns Lufthavn
  Terminal building, Cairns
  4870 Cairns

  Ma. - Sø.07:00 - 21:30
  Helligdag07:30 - 17:30
  Book ved denne station

 • Cairns City
  Cnr Sheridan and Aplin Streets
  4870 Cairns

  Ma. - Fr.08:00 - 15:00
  Book ved denne station

 • Cairns Lufthavn

  Sixt Billeje
  Terminal building, Cairns
  4870 Cairns

  Ma. - Sø.07:00 - 21:30
  Helligdag07:30 - 17:30

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

 • Cairns City

  Sixt Billeje
  Cnr Sheridan and Aplin Streets
  4870 Cairns

  Ma. - Fr.08:00 - 15:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Cairns

Cairns er intet mindre end et paradis for naturelskere og eventyrere. Styr den lejede bil fra Sixt Biludlejning i Cairns i retning af Centenary Lakes på Collins Avenue, som tilbyder trætopsruter gennem regnskoven, ligesom søerne er hjemsted for krokodiller. De smukke palmestrande omkring Cairns er et tropisk paradis og et fremragende sted til at slappe af med en god bog. Der er desuden masser af selskaber, der tilbyder skydiving og bungeejumping i området, hvis du da tør. Byens kunstige lagune er det perfekte sted at køle ned med en svømmetur efter en varm dag med sightseeing. Great Barrier Reef er måske den største attraktion i området omkring Cairns. Hop med på dykkerturene, hvor du både kan vælge dagsture på små både samt større fartøjer med overnatning. Med billeje i Cairns kan du desuden besøge Cairns Regional Gallery og Cairns Museum, som viser kunst og historie fra området.

Alle biler fås med ekstraservices

Hvis du besøger Cairns på en forretningsrejse, har vi moderne og smarte køretøjer, der giver et professionelt image, og er du afsted med hele familien, kan du leje en rummelig og komfortabel bil med plads til et større antal passagerer. Sammenlign vores priser for billeje i Cairns på Sixts egen hjemmeside og find hurtigt den bil, der lever op til dine krav. Bestil online eller pr. telefon og afhent favoritbilen, når det passer dig. Fremragende service er lige så vigtigt for Sixt som kvaliteten på vores moderne og prisvenlige udlejningsbiler. Vores mål er, at du skal få den bedste oplevelse i Cairns. Eftersom Cairns har et tropisk klima, og det nemt bliver rigtigt varmt, har vi sørget for, at aircondition er et fælles træk ved alle vores udlejningsbiler. Nyd desuden ubegrænset kilometertal, bestil en bil med automatgear, book fuld kaskobeskyttelse, tilføj GPS navigation, eller hvad end du har brug for til bilrejsen. Bestil trygt hos os!

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice