Billeje
Adelaide Lufthavn
Oversæt
Australien // Adelaide // Adelaide Lufthavn
Ændre personlige oplysninger

Billeje Adelaide Lufthavn: Sixt biludlejning

Kontoroplysninger
Adresse: 237 Richmond Road
  5033 Richmond AU +61-755558908
 
Kontortype: lufthavn
GDS - kode: ADL
Åbningstider
Ma. - Sø.07:00 - 19:45
Helligdag07:00 - 19:45
 
 

Hvis du er på udkig efter en udlejningsbil til opholdet i Australien, har Sixt Biludlejning i Adelaide Lufthavn (ADL) bilen til netop dig. Adelaide er beliggende på den sydlige kyst i Australien og tilbyder mange aktiviteter og oplevelser for besøgende med en bil på turen. Sixt har mange års erfaring inden for udlejningsbranchen, så med Sixt som biludlejer kan du føle dig sikker og afslappet på rejsen. Kontakt os i dag og lad os sammen finde din favoritbil til rejsen.

Fra naturparker til sportsstadion med Sixt

Syd for Adelaide finder du de ofte isolerede strande ved Sellicks Beach, som byder på afslapning eller surfing. Med billeje ved Adelaide Lufthavn kan du desuden nyde Adelaides mange hyggelige parker bl.a. omkring Parkland, spændende festivaler som Fringe Festival og sportspillesteder og stadier for populære sportsgrene, såsom Oval til cricket. En kvalitetsbil på ferien eller forretningsrejsen giver dig fleksibilitet og frihed til at køre mellem destinationerne i dit tempo, og somdet passer dig. Kontakt Sixt i dag og lej en bil til din rejse i vidunderlige Australien.

Bestil din Sixt bil i dag

Det kunne ikke være nemmere at leje en bil og komme ud på de sydaustralske veje som med Sixt billeje i Adelaide Lufthavn. Der er så meget at se og gøre i området omkring storbyen og fra Sixt Biludlejning i Adelaide Lufthavn har du ikke langt til oplevelserne. Vælg dit foretrukne køretøj hos Sixt i Adelaide Lufthavn, som bl.a. tilbyder smarte og komfortable stationcars og økonomibiler, og uanset om du ønsker fuld kaskobeskyttelse, ekstraudstyr som praktisk GPS navigation eller registrering af yderligere en fører på lejekontrakten, kan Sixt hjælpe dig med dette. Alle vores biler er moderne, behagelige og pålidelige, så du kan tage rundt i dejlige Australienpå dine præmisser og til yderst fornuftige priser.

 

Detaljer om den valgte station

Åbningstider

Ma. - Sø.07:00 - 19:45
Helligdag07:00 - 19:45

Kontakt / Hittegods

Sixt kontorer Adelaide Lufthavn ADL 237 Richmond Road 5033 Richmond -34.942595, 138.558399 +61-755558908

Sixt kontorer Adelaide Lufthavn ADL

237 Richmond Road
5033 Richmond
 
Tlf. +61-755558908

Biludlejning-services ved denne station

  • Biler & stationcars

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice