Billeje
Adelaide
Oversæt
Australien // Adelaide
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Adelaide: Sixt biludlejning online booking

Afhent bilen ved Sixt Biludlejning i Adelaide, for så har du det rette transportmiddel til at opleve det sydlige Australien. Her hos Sixt har vi mange års erfaring med at udleje prisvenlige kvalitetsbiler til tilfredse kunder, og nu har du selv muligheden for at snuppe en bilrejse i en af vores komfortable biler. Som by har Adelaide både smukke strande, fremragende surfingtilbud, sjove sportsoplevelser og hyggelige parker. Kontakt Sixt i dag, hvis vi i fællesskab skal finde den komfortable udlejningsbil, som bringer dig rundt til de mange seværdigheder og oplevelser.

 
 • Adelaide Lufthavn
  237 Richmond Road
  5033 Richmond

  Ma. - Sø.07:00 - 19:45
  Helligdag07:00 - 19:45
  Book ved denne station

 • Adelaide Lufthavn

  Sixt Billeje
  237 Richmond Road
  5033 Richmond

  Ma. - Sø.07:00 - 19:45
  Helligdag07:00 - 19:45

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars

Sixt Biludlejning i Adelaide

Adelaide hører til på Australiens fantastiske sydkyst. Med en bil fra Sixt Biludlejning i Adelaide føles alle seværdigheder inden for overskuelig afstand, ligesom du har chancen for at køre længere stræk uden for Adelaides bygrænse. Syd for Adelaide finder du eksempelvis fredelige og ofte isolerede sandstrande, såsom skønne Sellicks Beach, som kun ligger en kort køretur fra Adelaides bycentrum. Slap af på stranden med en god bog eller prøv kræfter med bølgerne på et surfbræt. I selve Adelaide finder du mange dejlige parker samt det maleriske Parklanddistrikt. Du kan desuden deltage i hyggelige festivaler samt besøge de mange teatre og museer såsom Art Gallery of South Australia, når du vælger billeje i Adelaide. Rundt omkring i byen finder du også sportsstadier for cricket, rugby og australsk fodbold, og du kan tage hele familien med i Adelaides zoologiske have. Du har kort sagt alle muligheder for at skrue op for oplevelsesbarometeret, hvad enten du er på weekendtur, roadtrip eller skal klare et par forretningsmøder i ny og næ.

Favorable tilbud på udlejningsbiler

Når du lander med flyet i den sydaustralske by Adelaide, kan du afhente udlejningsbilen direkte i byens lufthavn. Det kunne dermed ikke være nemmere at begynde din bilrejse i Sydaustralien. Ved Sixt Biludlejning i Adelaide finder du fantastiske tilbud året rundt på førsteklasses kvalitetsbiler. Med så meget at se og gøre i Adelaide og omegn bør valget af køretøj opprioriteres. Sixts billeje i Adelaide er vejen til en moderne og pålidelig bil, der kan lejes til en yderst rimelig pris. Vælg f.eks. en komfortabel økonomibil eller stationcar. Vi har udlejet biler i over 100 år og ved, hvor vigtigt det er med den bedste kvalitet og en fremragende service. Sixt tilbyder dig naturligvis også flere ekstraservices, såsom GPS navigation og ubegrænset kilometertal. Du kan altid føle dig tryg og afslappet, når du lejer en Sixtbil.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice