Billeje
Yerevan Lufthavn
Oversæt
Armenien // Yerevan // Yerevan Lufthavn
Ændre personlige oplysninger

Billeje Yerevan Lufthavn: Sixt biludlejning

Kontoroplysninger
Adresse: Zvartnots International AP
  0042 Yerevan AM +374-60373366
 
Kontortype: lufthavn
GDS - kode: EVN
Åbningstider
Ma. - Sø.00:00 - 24:00
Helligdag00:00 - 24:00
 
 

Velkommen til Sixt Biludlejning i Yerevan Lufthavn (EVN) i Armenien. Her venter din prisvenlige kvalitetsbil fra Sixt på dig, så du kan tage på eventyri dette interessante land. Armeniens hovedstad Yerevan er en gammel by, der kan spores tilbage til det 8. århundrede før Kristus tid. Med sin rige historiske arv og interessante kultur er der masser at se og gøre i denne fascinerende by med din Sixt bil. Book bilen online eller pr. telefon og bliv mødt af Sixt personalet ved ankomsten til Armenien.

Seværdigheder, du kan nå fra Yerevan Lufthavn

Lad billeje i Yerevan Lufthavn i Armenien tage dig på en køretur til den imponerende sovjetiske æra via Republikkens Plads og det spændende historiske museum og nationalgalleriet, som ligger i samme område. Eller hvad med en gåtur i Shahumyan Park eller et besøg ved Erebuni Fæstning ved Arin Berdbakken? Fra Sixt kontoret i Yerevan Lufthavn kan du desuden køre med hele familien til vandlandet Water World, som har både indendørs og udendørs arealer og tagerhøjde for al slags vejr.

Book din Sixtbil i dag

Sixt tilbyder en nem og smidig bestillingsproces afudlejningsbilen, hvilket sker online eller pr. telefon. Sixt teamet hjælper dig med at finde den ideelle udlejningsbil blandt vores enorme udbud af forskellige bilmærker og modeller. Ved Sixt Biludlejning i Yerevan Lufthavn finder du hurtigt den rigtige bil, der passer til dine behov og dit budget, og du kan herefernyde en moderne førsteklasses bil, der giver dig en problemfri rejseoplevelse. Billeje i Yerevan Lufthavn betyder tryghed, en fuld tank benzin, og du kan desuden drage fordel af ubegrænset kilometertal. Sixt i Yerevan Lufthavn tilbyder også et stort udvalg af ekstraudstyr, såsom GPS navigation eller en autostol. Lej en Sixt bil i dag, og så er du fuldt udrustet til ferien eller forretningsrejsen i Armenien.

 

Detaljer om den valgte station

Åbningstider

Ma. - Sø.00:00 - 24:00
Helligdag00:00 - 24:00

Kontakt / Hittegods

Sixt kontorer Yerevan Lufthavn EVN Zvartnots International AP 0042 Yerevan 40.151931, 44.400413 +374-60373366

Sixt kontorer Yerevan Lufthavn EVN

Zvartnots International AP
0042 Yerevan
 
Tlf. +374-60373366

Biludlejning-services ved denne station

  • Biler & stationcars
  • 4x4

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice