Billeje i Armenien

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Steder du kan begynde din rejse i Armenien

Mest populære i Armenien

* Priserne er udregnet den 27.03.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Yerevan der starter den 03.04.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Oplev Armenien

Sixt Biludlejning i Armenien

Sixt Biludlejning i Armenien

Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Armenien og tag på en rundrejse med udgangspunkt i vores kontorer, i bl.a. Yerevan. Armenien er måske ikke det første sted, du tænker på, når vi nævner muligheden for en bilferie, men landet i Østeuropa gemmer på en lang række skatte, så grib chancen for at opleve en ny vinkel af Europa! Vores hjælpsomme Sixt team står til rådighed, og vi besvarer meget gerne dine spørgsmål vedrørende billeje i Armenien, så du kan komme godt fra start og sikkert i mål med Sixt, der er kendt for at udleje kvalitetsbiler til lave priser!Smukke Armenien i det østlige Europa er et bjergrigt land med mange spændende seværdigheder, smuk natur, en interessant kultur og et behageligt klima. Med billeje i Armenien har du alle muligheder for at udforske landet i dit eget tempo. Hold dig opdateret omkring vejforholdene ved at spørge de lokale og vær opmærksom på, at børn under 12 år ikke må sidde på forsædet. Udforsk gerne landets gamle hovedstad Yerevan, hvor du finder spændende museer og udstillinger, tag til cognacsmagning eller betragt den livlige folkemængde fra en hyggelig café. En times kørsel derfra finder du to smukke pladser, der figurerer på UNESCO%u2019s Verdensarvsliste, bl.a. det græskromerske tempel Garni, som er et smukt syn og byder på flotte udsigter. Du kan også vende udlejningsbilen mod Wings of Tatev, verdens længste svævebanelinje, hvor du kan nyde en enestående udsigt over det omgivende landskab.
Book en prisvenlig kvalitetsbil hos Sixt

Book en prisvenlig kvalitetsbil hos Sixt

Sixt har mange års erfaring inden for biludlejningsbranchen, og vi kender derfor til fulde definitionen af komfort og tryghed, der er vigtige egenskaber for en vellykket bilrejse. Uanset om du skal på ferie eller forretningsrejse, hjælper Sixt dig med at finde den ideelle lejebil. Vores medarbejdere yder altid en fremragende service med et glimt i øjet og gør alt for at opfylde dine individuelle ønsker. Vi har mange bilkategorier, du kan vælge imellem, bl.a. økonomibiler, cabrioleter eller 4x4, og hvis du har lyst til at bestille ekstraudstyr, så gør vi også alt for at løse det, hvad enten du er til valget af autostole eller automatgear. Vi har biler i alle prisklasser, så du kan indpasse udlejningsbilen i rejsebudgettet. Bilen står desuden og venter på dig, når du ankommer til Sixt Biludlejning i Armenien.
Show more
Godt at vide når du lejer i Armenien
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Armenien?
For at leje bil hos SIXT i Armenien skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Armenien.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Armenien?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,7
Baseret på 179 anmeldelser
Vejen til SIXT
(5,0)
Overdragelse af køretøj
(4,9)
Service under og efter lejemålet
(4,9)

FAQs om lejemål i Armenien

Kan jeg booke et langtidslejemål i Armenien?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Armenien?

Udforsk vores biludlejningslokationer Armenien

Vis mere

Se vores lufthavnslokationer i Armenien

Vis mere