Billeje
Yerevan
Oversæt
Armenien // Yerevan
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Yerevan: Sixt biludlejning online booking

Tag af sted fra Sixt Biludlejning i Yerevan, hvis du skal på opdagelse i Armeniens hovedstad. Med en udlejningsbil på turen bliver det betydeligt lettere at bevæge sig rundt i Yerevan og det vestlige Armenien. Du kan tage dagen, som den kommer, og nyde alt den sightseeing, du orker. Hvis du i stedet er i Yerevan med jobbet, betyder en Sixtbil, at du kan pendle direkte mellem forretningsmøderne, konferencelokaler og hoteller, helt uden at skulle forbi togstationen. Tag blot kontakt til os, så vi kan finde den udlejningsbil, du savner. Hvis du skulle have spørgsmål i forbindelse med vores billeje i Yerevan, er du desuden altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi er klar til at sende dig ud på Armeniens veje, så lad os høre, hvordan vi kan imødekomme dine specifikke ønsker.

 
 • Yerevan Lufthavn
  Zvartnots International AP
  0042 Yerevan

  Ma. - Sø.00:00 - 24:00
  Helligdag00:00 - 24:00
  Book ved denne station

 • Yerevan
  Northern Avenue 10/1
  0010 Yerevan

  Ma. - Sø.09:00 - 19:00
  Helligdag09:00 - 19:00
  Book ved denne station

 • Yerevan Lufthavn

  Sixt Billeje
  Zvartnots International AP
  0042 Yerevan

  Ma. - Sø.00:00 - 24:00
  Helligdag00:00 - 24:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

 • Yerevan

  Sixt Billeje
  Northern Avenue 10/1
  0010 Yerevan

  Ma. - Sø.09:00 - 19:00
  Helligdag09:00 - 19:00

  24 timers afhentning
  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

Sixt Biludlejning i Yerevan

Yerevans historie kan spores helt tilbage til 700tallet f.Kr, hvorfor storbyen med sin imponerende historiske arv og rigdom af kultur tilbyder et væld af seværdigheder og spændende oplevelser. Gå ikke glip af et besøg ved den imponerende Republic Square fra den sovjetiske æra og de mange omkringliggende bygninger og fantastiske restauranter. Lad desuden gerne Sixt billeje i Yerevan føre dig til nogle af byens mange interessante museer. Yerevan Cascade er et fascinerende friluftsmuseum, der tilbyder fabelagtige udsigter over byen, og byens kombinerede historiemuseum og kunstgalleri er også et besøg værd. Med en udlejningsbil fra Sixt Biludlejning i Yerevan kan du også sætte kurs mod dejlige Shahumyan Park for en afslappet gåtur, eller du kan tage familien med til Water World for en sjov oplevelse. Vandlandet har både et indendørs og udendørs område, perfekt til alle vejrtyper! Lej en bil hos Sixt i dag, så du får mest muligt ud af din rejse i det fascinerende Yerevan.

Lej en kvalitetsbil hos Sixtkontoret i Yerevan

Sixt Biludlejning i Yerevan forsyner dig med en moderne udlejningsbil med alle de nødvendige funktioner, så du kan cruise gennem den livlige hovedstad, uanset om du vælger en praktisk stationcar, en rummelig 4x4 eller en komfortabel økonomibil. Sixt har udlejet biler siden 1912, og du kan stole på, at personalet gør sit bedste for at forgylde din rejse. Med vores billeje i Yerevan får du gavn af konkurrencedygtige priser året rundt, men der er en stor chance for, at du sparer penge, hvis du reserverer udlejningsbilen på forhånd. Det kan du gøre over telefonen eller online her på hjemmesiden.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice