Billeje
Mendoza
Oversæt
Argentina // Mendoza
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Mendoza: Sixt biludlejning online booking

Med Sixt Biludlejning i Mendoza får du optimale betingelser for at skabe en skøn rejse til en af Argentinas mest spændende og alsidige byer. Her kan du både nyde den fantastiske natur ved foden af Andesbjergene, bruge byen som udgangspunkt for en aktiv ferie eller gå på opdagelse i Mendozas vinproduktion. Noget, som tiltrækker mange turister fra hele verden. Hos Sixt Biludlejning er vi altid klar til at byde dig velkommen, og vi hjælper gerne med at finde det køretøj, der passer bedst til din rejseform. Stol trygt på os!

 
 • Mendoza Lufthavn
  Ruta Nacional 40 S/N
  5539 Mendoza

  Ma. - Sø.06:00 - 22:30
  Helligdag06:00 - 22:30
  Book ved denne station

 • Mendoza/Delivery Service
  Delivery/Collection Service
  5500 Mendoza

  Ma. - Fr.08:30 - 20:30
  Lø.09:00 - 13:00
  Book ved denne station

 • Mendoza Lufthavn

  Sixt Billeje
  Ruta Nacional 40 S/N
  5539 Mendoza

  Ma. - Sø.06:00 - 22:30
  Helligdag06:00 - 22:30

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

 • Mendoza/Delivery Service

  Sixt Billeje
  Delivery/Collection Service
  5500 Mendoza

  Ma. - Fr.08:30 - 20:30
  Lø.09:00 - 13:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

Sixt Biludlejning i Mendoza

Med Sixt Biludlejning i Mendoza har du det perfekte udgangspunkt for at udforske både den smukke gamle by samt den storslåede natur i området. Mendoza ligger for foden af Andesbjergene, og her er der mulighed for både aktive adventureferier og storbyliv. Området byder på gode vandrestier og klatreruter, og derudover finder man kun godt 100 kilometer fra Aconcagua det højeste bjerg på den sydlige halvkugle. Perfekt, hvis man lejer en bil til ferien. For de aktive er der desuden også mulighed for riverrafting og ridning, ligesom området er meget kendt for sine gode skisportsfaciliteter om vinteren. Med Sixt billeje i Mendoza har du således en fantastisk mulighed for at opleve stort og småt i området. Foruden de mange spændende outdoortilbud har Mendoza også noget at byde på for ganen. Området har nemlig en af verdens største vinproduktioner. Mendozaområdet er således en af ni Great Wine Capitals. Et netværk af vindistrikter, der også inkluderer Bordeaux og Napa Valley. Foruden vinproduktionen er Mendoza også kendt for sin olivenolie.

Det rigtige valg til den alsidige ferie

Vælger du billeje i Mendoza, giver du dig selv optimale muligheder for at få mest muligt ud af opholdet. Vi sørger for, at du helt selv kan vælge, hvad du vil lave, samt hvornår du vil gøre det. Ring til os, bestil elektronisk her på hjemmesiden eller mød op på vores kontor, og så klarer vi resten. Hos Sixt bestræber vi os på at imødekomme dine behov på bedste vis. Du kan således vælge mellem forskellige biltyper, både personbiler, stationcars og 4x4, ligesom du på kontoret har mulighed for at tilvælge ekstraudstyr efter behov. Vores kundeservice står til rådighed og er altid klar til at svare på eventuelle spørgsmål. Kontakt Sixt Biludlejning i Mendoza allerede i dag for at reservere eller høre mere om, hvordan vi kan bidrage til den perfekte ferie.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice