Billeje
Durres
Oversæt
Albanien // Durres
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Durrës: Sixt biludlejning online booking

Det er oplagt at leje en premium-Sixtbil ved biludlejningen i Durrës, hvis du vil kunne opdage det vestlige Albanien i dit foretrukne tempo. Den smukke kystby Durrës ligger ved landets vidunderlige adriaterhavskyst og cirka 35 kilometer vest for hovedstaden Tirana. Med en egen Sixtbil når du mere på rejsen, og du slipper for at skulle trænges med andre rejsende i overfyldte busser og tog. Når du har valgt din foretrukne biludlejning og ønskede lejeperiode i Durrës, er det op til dig at vælge størrelse og prisklasse for din drømmebil. Det er enkelt og hurtigt at foretage Sixt billeje i Durrës, og vi giver dig flere muligheder for at booke enten via websiden, smartphoneappen, telefonisk ved kundeservice eller på plads ved kontoret i Albanien.

  • Ingen station fundet i denne by.

Sixt Biludlejning i Durrës

Du vil ikke komme til at mangle noget af foretage dig på rejsen i spændende Durrës. Den historiske by er kendt for sit enorme romerske amfiteater fra 200-tallet, der blev påbegyndt under kejser Trajan og anvendt til gladiatorkampe, og det interessante arkæologiske museum, som også er det største i landet. Det er naturligvis oplagt at gøre brug af Sixt-billeje i Durrës til at køre på opdagelse langs den smukke adriaterhavskyst og udforske vidunderlige strande. Du finder den dejlige, lange sandstrand Spille straks syd for selve Durrës, men områdets bedste strand, Kepi i Rodonit, ligger knapt en times kørsel nordpå på en landtange, og den kan man kun komme til med bil. Området er fremragende, hvis man søger fred og ro, og her kan man også besøge en smuk, byzantinsk kirke og ruinerne fra et slot bygget af nationalhelten Skanderbeg. Mulighederne bliver mange, når du lejer en premium-Sixtbil.

Sixt forsyner dig med et premium køretøj til eventyret

Lad Sixt tage dig med på et spændende og komfortabelt eventyr i en moderne Sixtbil, der giver frihed under opholdet. Vores mange udlejningsbiler kommer i forskellige kategorier fra praktiske og smarte økonomibiler og stationcars til luksus-sportsvogne og robuste 4x4'ere for at kunne tilbyde noget for enhver rejsende. Nyd friheden til at tage på opdagelse med køretøjet, og nyd komforten i en moderne og pålidelig Sixtbil, der tager dig direkte til attraktionerne og oplevelserne. Muligheden for at kunne tilpasse bestillingen ved Sixt Biludlejning i Durrës med ekstraudstyr og tjenester kan desuden lette din rejse yderligere. Tilføj eksempelvis en autostol til barnet eller frie kilometertal, så du slipper for at holde styr på, hvor langt du har kørt. Gennemse sortimentet af udlejningsbiler og tilbehør i dag, så du kan begynde planlægningen af din spændende rejse til dejlige Albanien.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice