Billeje i Usbekistan

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Steder du kan begynde din rejse i Usbekistan

Mest populære i Usbekistan

* Priserne er udregnet den 01.04.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Tasjkent der starter den 10.04.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Oplev Usbekistan

Biludlejning med Sixt i Uzbekistan

Biludlejning med Sixt i Uzbekistan

Hvis du længes efter et vaskeægte eventyr som en kontrast til den lidt grå hverdag, har du nu mulighed for at leje en bil ved Sixt Biludlejning i Uzbekistan, som giver dig chancen for at opdage dette fascinerende, centralasiastiske land. Her kan du rejse direkte fra enestående ørkenlandskaber til spændende arkitektoniske perler, når du har inddraget billeje i Uzbekistan. Bestem dig for din foretrukne bilkategori og eventuelt ekstraudstyr her hos Sixt. Bestillingen af billeje i Uzbekistan kan ske online eller telefonisk.
Gode køreråd til dig, der skal til Uzbekistan

Gode køreråd til dig, der skal til Uzbekistan

Det smukke land Uzbekistan er i høj grad dækket af Kyzylkumørkenen, men du vil også finde mægtige bjergkæder og den frodige Ferganadal med bomuldsmarker og vinmarker mod nordvest samt kunstvandede oaser rund omkring i landet. De større veje i Uzbekistan er generelt i rimelig tilstand, og som tommelfingerregel er fartgrænsen 50 km/t i byerne og 100 km/t uden for byerne. Et tip til bilrejsende er at sørge for at fylde tanken helt op i storbyerne, da der kan være langt imellem benzinstationerne uden for byerne. Du vælger naturligvis helt selv, om du vil beundre arkitektur og betagende bygninger i storbyen Samarkand, såsom det enestående mausoleum Registan, eller skal ud at opdage landets fantastiske natur, eksempelvis ved bjergene og søen Charvak mod øst.
Få driftssikre biler og en gennemført service hos Sixt

Få driftssikre biler og en gennemført service hos Sixt

Når du bestemmer dig for at leje en bil på rejsen, bør du altid vælge prisvenlige køretøjer af en høj kvalitet, så du ikke skal bekymre dig undervejs. Sixt startede ud som en familievirksom i Tyskland i 1912 og har i dag kontorer over det meste af verden, inkl. i Uzbekistan. Vores mål er netop at give alle rejsende mulighed for at finde det helt rigtige køretøj til turen, og vi gør det til en pris, hvor alle kan være med. Husk også, at vi giver dig chancen for at tilføje alverdens tilbehør og tjenester til din billeje ved din valgte Sixt Biludlejning Uzbekistan. Tøv ikke med at spørge Sixtteamet til råds, hvis du har brug for ekstra tips og idéer til bilrejsen i Uzbekistan.
Show more
Godt at vide når du lejer i Usbekistan
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Usbekistan?
For at leje bil hos SIXT i Usbekistan skal du være minimum 25 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Usbekistan.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Usbekistan?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,7
Baseret på 49 anmeldelser
Efter aflevering
(5,0)
Overdragelse af køretøj
(4,9)
Ved SIXT-filialen
(4,8)

FAQs om lejemål i Usbekistan

Kan jeg booke et langtidslejemål i Usbekistan?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Usbekistan?

Udforsk vores biludlejningslokationer Usbekistan

Vis mere

Se vores lufthavnslokationer i Usbekistan

Vis mere