Billeje
Usbekistan
Oversæt
Usbekistan
Ændre personlige oplysninger

Billeje Usbekistan: Sixt Rent a Car

Biludlejning med Sixt i Uzbekistan

Hvis du længes efter et vaskeægte eventyr som en kontrast til den lidt grå hverdag, har du nu mulighed for at leje en bil ved Sixt Biludlejning i Uzbekistan, som giver dig chancen for at opdage dette fascinerende, centralasiastiske land. Her kan du rejse direkte fra enestående ørkenlandskaber til spændende arkitektoniske perler, når du har inddraget billeje i Uzbekistan. Bestem dig for din foretrukne bilkategori og eventuelt ekstraudstyr her hos Sixt. Bestillingen af billeje i Uzbekistan kan ske online eller telefonisk.

Gode køreråd til dig, der skal til Uzbekistan

Det smukke land Uzbekistan er i høj grad dækket af Kyzylkumørkenen, men du vil også finde mægtige bjergkæder og den frodige Ferganadal med bomuldsmarker og vinmarker mod nordvest samt kunstvandede oaser rund omkring i landet. De større veje i Uzbekistan er generelt i rimelig tilstand, og som tommelfingerregel er fartgrænsen 50 km/t i byerne og 100 km/t uden for byerne. Et tip til bilrejsende er at sørge for at fylde tanken helt op i storbyerne, da der kan være langt imellem benzinstationerne uden for byerne. Du vælger naturligvis helt selv, om du vil beundre arkitektur og betagende bygninger i storbyen Samarkand, såsom det enestående mausoleum Registan, eller skal ud at opdage landets fantastiske natur, eksempelvis ved bjergene og søen Charvak mod øst.

Få driftssikre biler og en gennemført service hos Sixt

Når du bestemmer dig for at leje en bil på rejsen, bør du altid vælge prisvenlige køretøjer af en høj kvalitet, så du ikke skal bekymre dig undervejs. Sixt startede ud som en familievirksom i Tyskland i 1912 og har i dag kontorer over det meste af verden, inkl. i Uzbekistan. Vores mål er netop at give alle rejsende mulighed for at finde det helt rigtige køretøj til turen, og vi gør det til en pris, hvor alle kan være med. Husk også, at vi giver dig chancen for at tilføje alverdens tilbehør og tjenester til din billeje ved din valgte Sixt Biludlejning Uzbekistan. Tøv ikke med at spørge Sixtteamet til råds, hvis du har brug for ekstra tips og idéer til bilrejsen i Uzbekistan.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice