Billeje i Monterey

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Monterey

Sixt Biludlejning i Monterey

Sixt Biludlejning i Monterey

Med billeje i Monterey får du ikke kun mulighed for at opleve Californiens Stillehavskyst, men også de nærliggende byer Los Angeles og San Francisco. Med biludlejning i Monterey kan du nå nemt til San Francico, der ligger lidt over 2 timers kørsel nord for Monterey. Er du frisk på en længere køretur, ligger Los Angeles godt 5 timer syd for Monterey. Du har derfor alle muligheder for at sammensætte et varieret program, når du vælger Monterey som base for dit USAeventyr.
Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Monterey og oplev nogle af Californiens bedste attraktioner. Vi har forskellige stationer i området, der bl.a. udlejer cabrioleter, stationcars, 4x4, sportsvogne og økonomibiler. Book derfor din lejebil her og nu.
Oplev John Steinbecks Monterey

Oplev John Steinbecks Monterey

Monterey ligger på USA's vestkyst, mellem San Francisco i nord og Los Angeles i syd. Med billeje i Monterey kan du tage på opdagelse i en idyllisk by, der tidligere var præget af fiskeindustrien. I dag er byen dog en yderst attraktiv destination, hvor de gamle fiskefabrikker er omdannet til charmerende restauranter og lign.
Monterey har en dyb tilknytning til John Steinbeck og fortællinger som Øst for Paradis. Forfatteren lod sig inspirere af miljøet, og for mange læseheste vil området virke en smule bekendt. Tag ud mod Fisherman's Wharf og nyd havnefronten med udsigt til Stillehavet. Du kan også køre mod byens fyrtårn, Monterey Zoo eller byens akvarium. Med biludlejning i Monterey får du alle muligheder for at nyde denne Stillehavsperle i Californien.
Vi har også din udlejningsbil

Vi har også din udlejningsbil

Sixt er et af verdens største biludlejningsfirmaer og tilbyder dig samtidig et særdeles alsidigt sortiment inden for førsteklasses udlejningsbiler. Vi tildeler dig udelukkende førsteklasses lejebiler, der er toptunet til din kør selv ferie eller din forretningsophold.
Hovedparten af vores udlejningsbiler har kørt under 25.000 pr. år, ligesom de er under 1 år gamle. Bilerne kan endvidere forsynes med ekstraudstyr ud fra dine ønsker. Bemærk dog venligst, at vi ikke kan love dig specifikke bilmodeller, men derimod den ønskede kategori. Vi glæder os til at se dig i Monterey!
Show more
Godt at vide når du lejer i Monterey
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Monterey?
For at leje bil hos SIXT i Monterey skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Monterey.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Monterey?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Monterey. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,5
Baseret på 1768 anmeldelser
Aflevering af køretøj
(4,8)
Overdragelse af køretøj
(4,7)
Vejen til SIXT
(4,7)
FAQs om lejemål i Monterey
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Monterey?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Monterey?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Monterey?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Monterey

Vis mere