Billeje i Connecticut

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Connecticut

Sixt Biludlejning i Connecticut

Sixt Biludlejning i Connecticut

Sixt Biludlejning i Connecticut er dit naturlige udgangspunkt, hvis din rejse går til det nordøstlige USA. Connecticut finder du i New England regionen, mellem New York mod syd og Boston mod nord. Området byder både på spændende historie, kultur og naturskønne omgivelser. Når du lejer en bil ved Sixt i Connecticut, får du tilbudt gode priser på førsteklasses køretøjer og kan frit udforske regionen. Foretag kaffepauser, når du har lyst, og oplev alt det, du drømmer om på USA rejsen.
Billeje i Connecticut bestilles via Sixts hjemmeside, app eller telefonservice, så alt er klar til ankomsten.
Udforsk Connecticut med udlejningsbil

Udforsk Connecticut med udlejningsbil

Med en førsteklasses udlejningsbil hos Sixt i Connecticut udforsker du frit denne charmerende delstat i dit eget tempo. Start gerne bilrejsen med et besøg i Hartford, som er statens hovedstad. I Hartford kan du styre udlejningsbilen mod det populære Mark Twain House og Museum, der ligger i forfatterens tidligere hjem, og her kan du lære om hans liv i dette ekstravagante 19 værelses palæ.
Du kan også køre til kunstmuseet Wadsworth Atheneum, hvor der venter en imponerende samling af over 50 000 genstande fra antikken til nutiden, eller du kan sætte kurs mod Mystic Aquarium & Institute for Exploration, hvor du kan sige goddag til hvaler og søløver.
Med en bil fra Sixt Biludlejning i Connecticut kan du desuden tage på en tur i naturen ved Elizabeth Park for at nyde de gode vandrestier og den storslåede rosenhave med over 800 slags roser, eller du kan styre udlejningsbilen mod farvandet Long Island Sound, hvor du tilbydes chancen for at sejle eller de nyde dejlige strande. Vælg helt og holdent det, der frister dig, når du sidder i Sixtbilen.
Gode priser og kvalitet hos Sixt

Gode priser og kvalitet hos Sixt

Bestil billeje i Connecticut og opdag det nordøstlige USA. Uanset om du har brug for udlejningsbilen til en enkelt dag, en uge eller måske en længere periode, kan Sixt tilbyde dig en konkurrencedygtig pris til din ferie eller forretningsrejsen.
Ved Sixt Biludlejning i Connecticut har vi et bredt udvalg af varierende køretøjer for alle behov og fra nogle af verdens velkendte bilproducenter. Sæt dig bl.a. ind i en moderne stationcar, en sportsvogn, 4x4 eller en helt igennem praktisk økonomibil.
Du skræddersyer desuden bestillingen efter dine ønsker med prisvenligt udstyr og nyttige tjenester. Vi glæder os til at matche dig med din udlejningsbil i Connecticut. Spørg endelig løs, hvis du er i tvivl om, hvad du skal vælge af bil.
Show more
Godt at vide når du lejer i Connecticut
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Connecticut?
For at leje bil hos SIXT i Connecticut skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Connecticut.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Connecticut?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Connecticut. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,9
Baseret på 124 anmeldelser
Overdragelse af køretøj
(4,9)
Køretøjet
(4,9)
Service under og efter lejemålet
(4,9)
FAQs om lejemål i Connecticut
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Connecticut?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Connecticut?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Connecticut?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Connecticut

Vis mere