Billeje i Turks-og Caicosoerne

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Steder du kan begynde din rejse i Turks-og Caicosoerne

Mest populære i Turks-og Caicosoerne

* Priserne er udregnet den 01.04.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Providenciales Intl. Lufthavn der starter den 08.04.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Oplev Turks-og Caicosoerne

Sixt Biludlejning i Turks og Caicosøerne

Sixt Biludlejning i Turks og Caicosøerne

Vælg Sixt Biludlejning, når du sætter kursen mod Turks og Caicosøerne. Den charmerende øgruppe i Caribien er et af regionens meste eftertragtede rejsemål med alt, hvad man kan ønske sig af smuk natur, gode bademuligheder og en spændende, autentisk kultur.
Filialen Sixt Biludlejning Turks og Caicosøerne er det rigtige valg til den kvalitetsbevidste rejsende, og via vores kontorer på Turks og Caicosøerne kan vi tilbyde dig et stort og alsidigt udvalg af moderne biler. Her finder du alt fra kompakte og økonomiske løsninger til biler i luksusklassen, og der er helt sikkert noget, der falder inden for dit prisleje. Lad billeje på Turks og Caicosøerne forgylde opholdet, og husk, at du kan leje en bil her og nu.
Hvor det caribiske møder det europæiske

Hvor det caribiske møder det europæiske

Billeje på Turks og Caicosøerne sender dig til et britisk oversøisk territorium med en både lang og varieret historie. Øgruppen har gennem tiden tilhørt både Spanien og Frankrig, og i dag finder man her en kulturel smeltedigel, hvor det caribiske møder det europæiske i en unik blanding.
Med en Sixtbil er du godt rustet til at komme rundt på hovedøen Providenciales, hvor størstedelen af landets indbyggere bor. Her finder du også nogle af verdens bedste badestrande, og har du lyst til at udforske øens indre, er der også gode muligheder for vandreture i den smukke natur. Derudover må du ikke snyde dig selv for et besøg til ruinerne af Chesire Hall, som er en plantageejendom fra slutningen af 1700tallet, hvor du kan få lov til at mærke historiens vingesus.
Sixt som rejsemakker

Sixt som rejsemakker

Turks og Caicosøerne er et af Caribiens dejligste rejsemål og fortjener al din tid og opmærksom, når du er ankommet. Glem alt om offentlige transportmidler og giv dig selv masser af mobilitet ved at tage bilen rundt på egen hånd.
Sixt har mere end 100 års erfaring med biludlejning, og du kan trygt vælge os, når du skal ud på rejseeventyr. Uanset om du leder efter en 4x4 til det bakkede terræn eller en sportsvogn til de løsslupne stunder, hjælper vi dig hellere end gerne med at træffe det rigtige valg til turen.
Show more
Godt at vide når du lejer i Turks-og Caicosoerne
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Turks-og Caicosoerne?
For at leje bil hos SIXT i Turks-og Caicosoerne skal du være minimum 25 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Turks-og Caicosoerne.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Turks-og Caicosoerne?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,7
Baseret på 319 anmeldelser
Overdragelse af køretøj
(5,0)
Vejen til SIXT
(4,9)
Aflevering af køretøj
(4,9)

Latest premium additions to the fleet

Chevrolet Express G3500
Chevrolet Express G3500
Dodge Durango
Dodge Durango
Jeep Grand Cherokee
Jeep Grand Cherokee

FAQs om lejemål i Turks-og Caicosoerne

Kan jeg booke et langtidslejemål i Turks-og Caicosoerne?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Turks-og Caicosoerne?

Udforsk vores biludlejningslokationer Turks-og Caicosoerne

Vis mere

Se vores lufthavnslokationer i Turks-og Caicosoerne

Vis mere