Billeje
Turks-og Caicosoerne
Oversæt
Turks-og Caicosoerne
Ændre personlige oplysninger

Billeje Turks-og Caicosoerne: Sixt Rent a Car

Vælg Sixt Biludlejning, når du sætter kursen mod Turks og Caicosøerne. Den charmerende øgruppe i Caribien er et af regionens meste eftertragtede rejsemål med alt, hvad man kan ønske sig af smuk natur, gode bademuligheder og en spændende, autentisk kultur. Filialen Sixt Biludlejning Turks og Caicosøerne er det rigtige valg til den kvalitetsbevidste rejsende, og via vores kontorer på Turks og Caicosøerne kan vi tilbyde dig et stort og alsidigt udvalg af moderne biler. Her finder du alt fra kompakte og økonomiske løsninger til biler i luksusklassen, og der er helt sikkert noget, der falder inden for dit prisleje. Lad billeje på Turks og Caicosøerne forgylde opholdet, og husk, at du kan leje en bil her og nu.

Sixt Biludlejning i Turks og Caicosøerne

Billeje på Turks og Caicosøerne sender dig til et britisk oversøisk territorium med en både lang og varieret historie. Øgruppen har gennem tiden tilhørt både Spanien og Frankrig, og i dag finder man her en kulturel smeltedigel, hvor det caribiske møder det europæiske i en unik blanding. Med en Sixtbil er du godt rustet til at komme rundt på hovedøen Providenciales, hvor størstedelen af landets indbyggere bor. Her finder du også nogle af verdens bedste badestrande, og har du lyst til at udforske øens indre, er der også gode muligheder for vandreture i den smukke natur. Derudover må du ikke snyde dig selv for et besøg til ruinerne af Chesire Hall, som er en plantageejendom fra slutningen af 1700tallet, hvor du kan få lov til at mærke historiens vingesus.

Få Sixt som rejsemakker

Turks og Caicosøerne er et af Caribiens dejligste rejsemål og fortjener al din tid og opmærksom, når du er ankommet. Glem alt om offentlige transportmidler og giv dig selv masser af mobilitet ved at tage bilen rundt på egen hånd. Sixt har mere end 100 års erfaring med biludlejning, og du kan trygt vælge os, når du skal ud på rejseeventyr. Uanset om du leder efter en 4x4 til det bakkede terræn eller en sportsvogn til de løsslupne stunder, hjælper vi dig hellere end gerne med at træffe det rigtige valg til turen.

 
 

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice