Billeje i Orehova Vas

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Orehova Vas

Sixt Biludlejning i Orehova Vas

Sixt Biludlejning i Orehova Vas

Sixt Biludlejning byder velkommen til Orehova Vas, ikke langt fra Sloveniens næststørste by Maribor. Her har du et fremragende udgangspunkt for udforskning af den nordøstlige del af landet, ligesom du kan tage på spændende dagsture til steder som Østrig og Kroatien, og det gør du selvfølgelig bedst med en udlejningsbil fra Sixt. Når du lejer en bil hos Sixt Biludlejning Orehova Vas, er du optimalt rustet til at komme omkring på egen hånd, og på den måde får du set noget mere under dit ophold. Glem alt om indviklede køreplaner og dyre billetter og lad i stedet billeje i Orehova Vas overtage transporten, når du tager til Slovenien!Med billeje i Orehova Vas kan du bl.a. opleve især den flotte og velbevarede kulturby Maribor, som ligger kun 5 km mod nord, hvorfor du er fremme på ingen tid, når Sixtbilen er med dig! Her kan du gå på opdagelse blandt de flotte gamle bygninger, nyde den afslappede stemning eller shoppe souvenirs til familien. Har du lyst til at dykke ned i byens lange og farverige historie, er det bare at tage Sixtbilen til den nordvestlige del af byen, hvor du finder det flotte Maribor Slot. Barokbygningen huser i dag det regionale museum, og har du lyst til at få mere at vide om slovensk historie og kultur, er det her, du skal parkere bilen for en stund! Når du vælger biludlejning i Orehova Vas, har du dog også mulighed for at krydre ferieprogrammet med spændende ture rundt i området. Måske når du endda hele vejen rundt om Østrigs næststørste by Graz og Kroatiens hovedstad Zagreb? Beliggenheden er ganske enkelt ideel, og med Sixt Biludlejning Orehova Vas som din rejsemakker, udvider du i den grad oplevelses horisonten!
Sixts mange kontorer

Sixts mange kontorer

Billeje i Orehova Vas er en simpel procedure, der kan foretages over nettet eller via et telefonopkald til kontoret. Du finder vores kontor i den nærliggende Maribor Lufthavn, hvor vores imødekommende personale kan tilbyde de velkendte kvalitetsbiler til fornuftige priser, som du også kender fra vores andre kontorer rundt omkring i verden. Vi er repræsenteret i mere end 100 lande, så der venter altid et Sixtkontor rundt om hjørnet, klar med udlejningsbiler såsom økonomibiler og stationcars, der kan kombineres med andet ekstraudstyr. Komforten spiller nemlig en vigtig rolle hos Sixt, både i form af vores toptunede udlejningsbiler af nyere dato samt et førsteklasses sortiment inden for ekstraudstyr.
Show more
Godt at vide når du lejer i Orehova Vas
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Orehova Vas.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Orehova Vas?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Orehova Vas. Gebyr kan forekomme.
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Orehova Vas?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
5,0
Baseret på 1 anmeldelser
Overdragelse af køretøj
(5,0)
Ved SIXT-filialen
(5,0)
FAQs om lejemål i Orehova Vas
Kan jeg booke et langtidslejemål i Orehova Vas?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Orehova Vas?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Orehova Vas

Vis mere