Billeje
Orehova Vas
Oversæt
Slovenien // Orehova Vas
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Orehova Vas: Sixt biludlejning online booking

Sixt Biludlejning byder velkommen til Orehova Vas, ikke langt fra Sloveniens næststørste by Maribor. Her har du et fremragende udgangspunkt for udforskning af den nordøstlige del af landet, ligesom du kan tage på spændende dagsture til steder som Østrig og Kroatien, og det gør du selvfølgelig bedst med en udlejningsbil fra Sixt. Når du lejer en bil hos Sixt Biludlejning Orehova Vas, er du optimalt rustet til at komme omkring på egen hånd, og på den måde får du set noget mere under dit ophold. Glem alt om indviklede køreplaner og dyre billetter og lad i stedet billeje i Orehova Vas overtage transporten, når du tager til Slovenien!

 
 • Maribor Lufthavn

  Sixt Billeje
  Letaliska Cesta 10
  2312 Orehova Vas

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Orehova Vas

Med billeje i Orehova Vas kan du bl.a. opleve især den flotte og velbevarede kulturby Maribor, som ligger kun 5 km mod nord, hvorfor du er fremme på ingen tid, når Sixtbilen er med dig! Her kan du gå på opdagelse blandt de flotte gamle bygninger, nyde den afslappede stemning eller shoppe souvenirs til familien. Har du lyst til at dykke ned i byens lange og farverige historie, er det bare at tage Sixtbilen til den nordvestlige del af byen, hvor du finder det flotte Maribor Slot. Barokbygningen huser i dag det regionale museum, og har du lyst til at få mere at vide om slovensk historie og kultur, er det her, du skal parkere bilen for en stund! Når du vælger biludlejning i Orehova Vas, har du dog også mulighed for at krydre ferieprogrammet med spændende ture rundt i området. Måske når du endda hele vejen rundt om Østrigs næststørste by Graz og Kroatiens hovedstad Zagreb? Beliggenheden er ganske enkelt ideel, og med Sixt Biludlejning Orehova Vas som din rejsemakker, udvider du i den grad oplevelses horisonten!

Sixts mange kontorer

Billeje i Orehova Vas er en simpel procedure, der kan foretages over nettet eller via et telefonopkald til kontoret. Du finder vores kontor i den nærliggende Maribor Lufthavn, hvor vores imødekommende personale kan tilbyde de velkendte kvalitetsbiler til fornuftige priser, som du også kender fra vores andre kontorer rundt omkring i verden. Vi er repræsenteret i mere end 100 lande, så der venter altid et Sixtkontor rundt om hjørnet, klar med udlejningsbiler såsom økonomibiler og stationcars, der kan kombineres med andet ekstraudstyr. Komforten spiller nemlig en vigtig rolle hos Sixt, både i form af vores toptunede udlejningsbiler af nyere dato samt et førsteklasses sortiment inden for ekstraudstyr.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice