Billeje
Maribor
Oversæt
Slovenien // Maribor
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Maribor: Sixt biludlejning online booking

Lej en bil via Sixt Biludlejning i Maribor og oplev en af Sloveniens største og mest charmerende byer ved floden Drava. Med en bil kan du endda nemt køre videre til kroatiske Istrien ved kysten, hvis du da ikke vælger at blive i de bjergrige landskaber. Maribor tilbyder dig en historisk atmosfære i den gamle bydel, men sender dig også til områder, hvor det er muligt at dyrke interessen for skisporten, ligesom vandrestierne venter på dig. Med billeje i Maribor ligger Slovenien for dine fødder, så find din udlejningsbil her og nu hos Sixt!

 
 • Maribor Lufthavn

  Sixt Billeje
  Letaliska Cesta 10
  2312 Orehova Vas

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

 • Maribor

  Sixt Billeje
  Partizanska 48
  2000 Maribor

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00
  Lø.08:00 - 12:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Maribor

Maribor ligger i den nordlige del af Slovenien, og inden for en times tid kan du være i byer som østrigske Graz og en anden slovensk perle, Celje. Maribor har endvidere den store fordel, at den ligger lige ved det rekreative område Pohorje, hvor man kan være aktiv hele året rundt, hvad enten man er til skipister, lange vandreruter, moutainbiking eller paragliding. Med biludlejning i Maribor kan det derfor varmt anbefales at tage turen til netop Pohorje. Maribors bykerne er dog yderst charmerende, og i den gamle bydel kan du udforske slotspladsen, slottet, museerne, domkirken, eller måske frister det med en tur i de lokale butikker eller kunstgallerierne, der signalerer, at Maribor er en af Sloveniens førende kulturbyer. Billeje i Maribor kan også bringe dig forbi området Lent med bl.a. fæstningsværker og det jødiske kvarter. Er du interesseret i endnu mere eventyr, så udnyt Sixt bilen til at tage på dagsudflugter til middelalderborgen i Bled, grotterne og slottet i Postojna, Sloveniens charmerende hovedstad Ljubljana, eller måske sigter du bevidst mod kroatiske Istrien.

Vælg Sixt, når du vil have kvalitet

Sixt Biludlejning er et kvalitetsbrand inden for branchen og har en glorværdig historie, der i dag har ført til de mange kontorer på verdensplan, hvilket giver en stor fleksibilitet på bilferien eller forretningsrejsen. Som kunde hos Sixt får du kvalitet med de forskellige udlejningsbiler, der holder en yderst høj standard. Vælg mellem kategorier som økonomibiler, stationcars og 4x4, når du bestiller over nettet eller telefonisk. Over telefonen er vi klar til at give dig en imødekommende service, hvor vi gerne besvarer alle dine spørgsmål. Bemærk venligst, at du vælger ud fra kategorier og ej modeller ved forhåndsreservationen. Til gengæld kan du her frit vælge mellem vores kontorer i Maribor samt tilvælge ekstraudstyret. Find trygt din udlejningsbil hos Sixt allerede i dag, det betaler sig!

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice